- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
b,gabor991
csendes tag
Sziasztok.
Olvasgattam egy darabig a hozzászólásokat de nem találtam megfelelő választ a kérdésemre ezért írok most.Jelenleg egy régi Toshiba lapim van 8 éve kb megvan semmi baja,csak utazok is és valami kisebb modernebb gépre szeretnék cserélni notebook vagy tablett pc.A microsoft surface pro 6 ot néztem először a sima go verziót de a nagyobb kijelző miatt és erősebb belső miatt inkább a pro-n gondolkodom. Tetszik kis helyen elfér lehet könnyebben hordozni mint egy nagy laptopot.Az ok amiért sokat gondolkodom az az hogy nem tudom mennyit bír ki egy ilyen taplet pc 4-5 év? ÉS ha pl az akkumulátora megadja magát vagy bármilyen más alkatrésze egyáltalán lehet cserélni benne vagy komplett tablet csere?
ÉS ha az aksija megadja magát megy akkumulátor nélkül tehát ha az áramra dugom úgy is üzemel vagy csak aksival? Minen válasz köszönök előre is ! ÜDv nektek
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- VPN topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ÉS ha az aksija megadja magát megy akkumulátor nélkül tehát ha az áramra dugom úgy is üzemel vagy csak aksival? Minen válasz köszönök előre is ! ÜDv nektek