Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
No úgy néz ki, hogy nálam megoldódott a lassú frissítés problémája. Nem mértem az időt, de az utóbbi két frissítésnél, a telepítési idő a töredékére csökkent a korábbi MSE-s definíciós frissítés telepítési idejének.
Nem tudom mi okozza, ugyanis három változás történt a Vista életében.
1. Telepítettem ezt:
2. Áthelyeztem a nagy partícióról a Pagefile.sys-t azaz a lapozófájlt a rendszerpartícióra. Azaz visszahelyeztem az alapértelmezett helyére.
3. a Hardveres DEP-et szigorúbbra vettem .
Igazából ha tippelni kellene a másodikra tippelnék, a harmadikat csak azért írtam le ,mert ez a három változás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16-32GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest