Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
Felraktam a 1803-as Windows-t és ezt találtam a WD ben. Ez vajon mi lehet? Mert a további infókhoz nem tudok hozzájutni, mert vállalati vagy iskolai fiókot igényel.Így nem tudok bővebb infókhoz jutni. Szemre nem sok változást vettem észre talán annyit, amit már írtak, hogy egy helyre "terelték" a biztonsággal kapcsolatos dolgokat.
A mappavédelemhez a kivételek hozzáadása (sztem) még mindig körülményes.Ráadásul pl a zsarolóvírusok elleni védelem beállításaihoz egyből két helyen is hozzá lehet férni ugyanazon beállításokhoz.Nem tudom, hogy magában a motorháztető alatt mit ügyködtek erre vonatkozóan még nem találtam infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest