Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
gV
őstag
válasz
Toth_Jani #3266 üzenetére
+1
manapság már nem pénz egy új SSD.
2009: 60GB-os SSD-ért 60e Ft-ot fizettem
2012: 256GB->55e Ft
2017: 1TB->65e Ft (HA-ról, OEM)
2018: 500GB->27e Ft
most nézem 1TB-os WD blue ~21e Ft.
azért a virtuális memóriát kikapcsoltam, mert a RAM mégis gyorsabb és van belőle 32GB.GoodSpeed: nincs mit
-
gV
őstag
na megjött ez a binges oldalsáv, egeret elég csak rávinni már előjön. viszont nem egyből van egy fél mp késleltetés igaz az eltűnésének is. gombot persze nem lehet eltüntetni.
kár, mert nem hiányzott és az is mindegy neki, hogy az oldalsávon magán van bármi is, lelkesen előhozza az üreset is. viszont végre lekerekedett minden menü ablak és kicsit gyorsult a kedvencek menü.
-
gV
őstag
"remek"
Security researchers have found a vulnerability in Google Chrome that allows passwords to be read from RAM in plain text. In the meantime, it is considered certain that in addition to Google's browser, Microsoft Edge and Firefox are also affected and store very sensitive data unencrypted in RAM.
The security experts around Zeev Ben Porat have informed Google about the vulnerability, but in response received the information that the Chrome team will not close it. The developers also provided a detailed justification. The passwords can still be read from the RAM with the help of the current Process Hacker.
Both CyberArk Labs and Günter Born see Google's answer as too short-sighted, because they believe that passwords should not be found in plain text in browser memory.
14 weeks after Google responded to the report of the vulnerability with "Won't Fix!", CyberArk Labs has made the vulnerability public. -
gV
őstag
válasz
DellFan #2884 üzenetére
köszi, be is állítottam. akár jó is lehetne, de nem az. nincs lekerekítve, míg a file explorer, tálca vagy akár az edge fejléc menüje -ami persze nem darkos hiába az a téma- igen.
fura, nem rég még amiatt mérgelődtem, mert lekerekített az edge, de látva a 11-et már értem, most az a bajom, hogy nincs minden. -
gV
őstag
tényleg lassú.. ..viszont megy a középső egérgombbal az új lapon megnyitás.
még 1-2 frissítés és elérik, hogy jó legyen minden szempontból
hajrá MS, én szorítok nektek
-
gV
őstag
válasz
#86564352 #1649 üzenetére
az komoly, hogy egy kedvencek lista használata is szutyok a chromiumban
még jó, hogy ha eddig nem szedték akkor talán már ezután sem fogják az IE-t, azt ha leváltja az MS Edge-et az új akkor visszatérek arra.egyedül az f1 tv pro nem ment azzal, de azt amúgy is dobtam.
-
gV
őstag
-
gV
őstag
válasz
daimonion #1600 üzenetére
és twofatcat:
én csak annyit mondtam, hogy illeszkedjen már a win 10-hez, ennyi. főleg, ha az eredeti Edgenél nagyából sikerült. ott sem teljesen mert dark témával a cím soron jobb egér kattra előjövő menü marad light témás és hogy miért írok már most erről mikor még csak beta, mert az előbbi hibát én jeleztem képel szöveggel és mégis ba**k megcsinálni. ja, akkor hagytam abba az insiderkedést.
/a lekerekített sarkokat a cím sornál és lap füleknél kell szögletesre cserélniük + fluid design (áttetsző fejléc) ennyiről lenne szó/
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- DCS World modulok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest