Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
Mondjuk a másik dolog meg az hogy manapság már csak az asztali gépeken van meg a lehetőség a HDD használatára hiszen például a nem SSD-vel szerelt laptopokat is vadászni kell.
Itt egy kicsi és ingyenes program ami ki tudja olvasni az SSD meghajtó hátralévő életartamát és a hőmérsékletét is. (Az érzékelőket kell választani induláskor!)
[HWiNFO] -
-
törölt tag
Dev. csatornásat használom, hozza azt amit OG Edge. Sőt! Persze most még sok funkció hiányzik belőle, és faragtak is a Chromiumon kidobták ami nem kell Microsoftnak. OG Edge én azt szeretem ahogy felfüggesztett módba teszi az inaktív lapokat, lehet nyitva hagytam tíz oldalt is és csak a 11-ket nézem mégis 1 GB alatt marad a terhelés. Tabok félrerakása gomb is nagyon jó, úgy menti el és tölti vissza ahol éppen scrolloztam az oldalon, nem egyszerűen csak újranyitja a lapokat.
Más. A Firefox-ra kezdek mérges lenni, szüleim gépén mostanában több baki volt. Egy bug miatt letiltották a kiegészítőket erről cikkeztek is, meg is lepődtek Adguard nélkül milyen gusztustalan a web. A másik baki az volt normális oldalakon problémázott a róka a tanúsítványokon nem töltötte be egyáltalán. Edge vagy Chrome rendesen megnyitja és csak az elavult script részt nem töltik be, tehát az oldal használható. OG Edge-re már nincs értelme átszoktatni őket, majd az újra. Aztán a Firefox és a Chrome is repül arról a gépről.
-
törölt tag
A következetesség nem a Win10 erőssége. A saját új UWP dolgaik is összevissza. Egy kis Metro, egy kis Fluent. Az sem egységes hány különböző módon érhető el egy app beállítása. Valahol fogaskerék ebből is van több féle, valahol 3 pötty, valahol jobbra fent, valahol bal alul és aztán jobbról úszik be a panel, felesleges többszintű menükbe eldugva opciók egy oldal helyett.
Nekem úgy tűnik a szögletességből is visszavesznek. Az új Office ikonok például, és insiderben a kereső ablak lekerekített. Talán az új Edge is majd úgy jelenik meg, hogy marad a lekerekített címsor és lapfülek, ahogy most látjuk. -
törölt tag
-
daimonion
senior tag
Nem nézni hanem használni
Nekem pl teljesen mindegy hogy néz ki mert nem akarom feleségül venni a progit.Tudja amit kell azt jónapot.
Mit érnénk egy csilli villi baromi jó kinézetű böngészővel, és tele lenne hibával, meg xart sem érne, mert olyan rossz.Inkább reszeljék sikat a motorháztető alatt, legyen atomstabil és majd utána jöhet esetleg a külalak.
Egyébként külalak ( ami igen szubjektív dolog) de szerinted van olyan böngésző ami "jól néz ki" ? Szerelmes tudsz bele lenni? Hiszen mindegyik négyzet alakú pár görbülettel a sarkoknál -
törölt tag
Írták MS blogon a céljuk az Edge jó tulajdonságait (pl. scrolling) hozzáadni a Chromium projekthez és ha akarják a többi Chromium alapú böngésző is használhatja.
junior11: ahhoz képest első előzetes videó, nem tűnik rossznak! UI simításokat végezzék el, Edge funkciókat pakolják bele nyáron és aztán ősszel ki is adhatnák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest