- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
MrChris #97773 üzenetére
Nem igazán értem hogy kerül ide a mobiltelefon. Egy dolog, hogy ott ráhazudnak mindent is mindenre, de azért nézd meg a bitrátát és a tömörítési algoritmust. A felbontás egy marketing hívószó. Elképesztő jó minőséget produkálnak ma a mobilok, de csak napfényben, komoly szaktudás megléte esetén. Szóval itt most teljesen irreleváns.
Oda jutottunk ami várható volt. A nagy gyártók elkezdték ontani a jobbnál jobb MILC gépeket. Innentől az MFT már nem tud szolgáltatással operálni csak árral és mérettel talán. GH6 nem lesz sem kicsi, sem olcsó. Ha lesz is benne valami különleges feature, nem az átlagnak fog szólni. PDAF terén sem olyan egyszerű a helyzet, hogy beleteszik és jónapot. Jó lenne elkerülni az Olympus féle PDAF fiaskót és valami Sony szintűvel előállni.
A feldolgozásra visszatérve. Nézd meg egy Samsung "8K" bitrátáját és az R6-ét. Aztán nézz rá egy 3090 árára. Nem lesz itt nyolckázás
. Egyébként szerintem az utóbbi évek legostobább fejlesztése. Otthon 3,5-4 méterről nézve az UHD 65 colos tv-t még nem merült fel bennem, hogy úgy hiányzik a 8K. Ez a felbontás inkább professzionális tartalomkészítésnél jelenthet előnyt. Mondjuk én inkább RAW 4K-ban forgatnék.....
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest