- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieFirpo
tag
válasz
hibavissza #97257 üzenetére
Nem vágom, hogy mit akartál ebből kihozni. Mondjuk, az iróniád sem esett le, szóval, lehet, hogy már hétfő du. fáradt vagyok
#97256 forceberg: óvatosan fogalmazok, csapdát sejtek itt is. Minden formátum fotósainak döntő többsége a HDD-nak fotóz. Sajna erről nem lehet statisztikát gyártani, de enélkül is biztos vagyok a dologban.
Na de, hogyan jutottunk el idáig? Eredetileg annyit akartam csak írni, hogy a természetfotós tábor "kiszolgálása" akár egy racionális lépés is lehet. Sokan vannak, sokan használnak Olympust vagy Panát és jól elvannak, eszük ágában sincs menekülni a rendszerből, ha kapnak visszajelzést, hogy a JIP fenntartja a bulit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen videókártyát?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Azonnali fotós kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen SSD-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest