Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Throme
üzenetére
Az a baj, hogy ha f2.8-cal fogsz 1/200-1/250 záridővel fényképezni egy átlagos, nem napsütéses szobában, akkor röpködni fognak az ISO többezrek, amit az MFT-gépek nem viselnek jól. Inkább fixet érdemes erre a célra, például általános használatra ezt. Vagy APS-C-re vásárolni, ott sokkal olcsóbbak a fényerős zoomok és van Sigma 18-35mm f1.8 is.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Throme
üzenetére
Nincs más. Olcsó, fényerős alapzoomra minden rendszerben nagy a kereslet (már amelyikben egyáltalán van fényerős alapobi), csak kevés a balek aki tényleg ócsón el is adja.
150e-ért használtan az általad említetteket lehet kifogni, bár ennyiért szerintem jelenleg a leharcoltat adják. -
vond
MODERÁTOR
válasz
Throme
üzenetére
Ha találsz ilyet, szólj nekem is.
Direkt MFT obit ennyiért max. használtan kapsz, vagy ahogy írják előttem, kicsit többért szürke importosan.Canikon-ra való f/2.8-as Tamron/Sigma alapzúmok speedboosterrel esetleg. De itt nem vagyok annyira képben. Változhat a látószög, a fényerő, meg pl. milyen lenne az AF, meg ilyenek. Meg egy jó adapter se párezer forint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Direkt MFT obit ennyiért max. használtan kapsz, vagy ahogy írják előttem, kicsit többért szürke importosan.