Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Igen erre gondoltam. Nem gondoltam, hogy berázásnak nevezik. Azt hittem rázni a koktélomat kell még a csörgőket...
Plusz FE máskor jöhet jól. Nyugvó, statikus téma fotózásánál... Ami beltéri portrénál főleg gyerekeknél valóban nem hoz eredményt, max ha a baba elaludt a "szereplés" közben... Ezt sosem vitattam mert ez triviális minden fotós számára szerintem.
De számtalan előnye van a stabinak, rontani meg szerintem nem ront egy mai korszerű stabi. Ezért azt leírni, hogy ki kell kapcsolni vagy csak kikapcsolva lehet jó portrét készíteni szerintem nem normális... Talán egy eset elgondolkoztató, még pedig az állvány.. bár szerintem ott sem hoz előnyt, hiszen ha nem kell stabilizálnia, akkor nem zümmög, nem használ aksit... Tehát olyan mintha ki lenne kapcsolva....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- World of Warships
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Seed szerver topic
- One mobilszolgáltatások
- Napelem
- További aktív témák...
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest