Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Nekem az e3 szigetelése már nagyon sokszor jól jött. Por, eső, hideg mindenben. Telénél a napellenző bőven megvédi a frontlencsét a vízcseppektől, tehát a képet közvetlen nem befolyásolja, míg a gép és obi minden már része csupa víz, nem mindegy hogy izgalom és nylon zacsi nélkül lehet használni a gépet.
Az esőnél talán veszélyesebb a por, ami egy obi mechanikájába ha beeszi magát utána elég fura tud lenni a mozgása.Átlag felhasználás mellett a szigetelésnek valóban semmi haszna.
-
hegyimorc
senior tag
"Szerintem a szigetelés igazán tényleg _csak_ a profiknak számít."
Én fotóztam D300-zal szakadó esőben, brutál sárban és akkora porban is, hogy még a versenyzők is maszkban tekertek :-), de én is arra jutottam, hogy nincs igazán szükségem szigetelt vázra, mert ilyen körülmények között viszonylag ritkán használtam a gépet és kis odafigyeléssel egy egyszerűbb vázzal is kimennék fotózni.
( A napellenző nekem nagyon bevállt eső ellen. Persze nem a tulipánszirom alakúak egy nagylátón, hanem a 60 AF-S hosszú csöve. Egy csepp víz sem került a frontlencsére. )
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung kuponkunyeráló
- Sorozatok
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest