Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
Tikakukac
üzenetére
Mondom, akkor esetleg még próbáld meg az NTSC-re való átállást (silmatauki fórumtárs jóvoltából), ott még nyersz néhány képkockát másodpercenként, és ezzel talán folyamatosabbnak fog tűnni oldalirányú scrollozásnál (svenkelés, panning, most már ezt is tudom
). A 25fps-ből 30 lesz, az 50-ből pedig 60, a 24p értelemszerűen marad 24. Illetve ha jó fényviszonyok között készül a felvétel, akkor a zársebességet is csökkentheted, azzal is javul a dolog. Látványra nem mindig jó, ha eléri a felvétel formátum minimumát (pl. 25p-nél 1/25). -
silmatauki
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
"A bajomra anno előkerestem az angol kifejezést, de már el is felejtettem, tehát itt a gond az a fura érzés, ami a videó folyamatosságára irányul. Ha húzol egy oldalra mozgást, akkor szinte látod, ahogy a képek egymást fedik és kúsznak ki alóla. Megvan a frame mennyiség, csak fura."
Tehát a svenkeléssel (panning) van a baj? Deaktiváld az OIS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). A 25fps-ből 30 lesz, az 50-ből pedig 60, a 24p értelemszerűen marad 24. Illetve ha jó fényviszonyok között készül a felvétel, akkor a zársebességet is csökkentheted, azzal is javul a dolog. Látványra nem mindig jó, ha eléri a felvétel formátum minimumát (pl. 25p-nél 1/25).