Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
Alapvetően nincs bajom a reklámmal, amíg normális keretek közt marad. De amikor ugra-bugrál, és nem bírom az oldal tartalmát elolvasni, mert szétcseszi a perifériás látásomom keresztül az agyamat, akkor jön az adblocker. Ha az oldal ki tudja játszani, mint a totalcar a verdam.hu hirdetésével, akkor én megyek. Ennyi. Elfogadom, hogy nektek is élni kell valamiből, ezért most kikapcsoltam az adblockert a PH-n, és remélem nem lesznek olyan agresszív reklámok, amik lehetetlenné teszik a valós tartalom élvezetét.
-
b.vr
őstag
"úgy, hogy az adblockerek miatt"
bár engem ez a változtatás nem zavar, de általánosságban azért pont amit beidéztem ahhoz azért hozzátenném hogy én pl. nem azért használok adblockert mert a szemem ne tudná átugrani a reklámokat. Hanem azzal hogy az internetes oldalak (nem a PH!-re gondolok elsősorban) elkezdték hülyére tölteni magukat sz*rrá animált hirdetésekkel, a laptopom állandóan csúcsra járatta a hűtését (és hát az internetezés miatt nem szeretném lecserélni az ultrahordozható gépemet egy kézierőműre) sőt a netezésre/médialejátszásra használt pár generációval korábbi gépem (igaz hogy ez már jópár éves, de mégiscsak core2quad), az adblocker telepítésekor sok nagyságrendet gyorsult és végre megint lehet rajta kényelmesen szörfözni (persze lehetne hogy csak azzal a valóban erőmű gépemmel netezek amivel amúgy a látványterveket szoktam renderelni

Szóval ez a szokásos "evolúciós megszaladásos" jelenség, és ahogy én látom az oldalak az egyre elburjánzó sok hirdetéssel belehajtották a netezőket hogy védekezzenek ez ellen a sok hirdetés ellen, aztán most gondban vannak. De aztán lehet hogy nincs igazam
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mozilla Firefox
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dacia topic
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest