Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
1.) Mivel kitobival mélyebb, mint magasabb, így egy kisebb toploadert mondanék, ami félvállas, vagy hosszabban lelógós, de övvel rögzíthetős, hogy ne himbálózzon lehajoláskor. A toploaderekkel sokkal könnyebben hozzá lehet férni a géphez. Egy övtáskába állítva lehet csak betenni, így pancake obikra (a 12-32 és új 14-42-est leszámítva pár fix) vagy korlátozva.
Lowepro Rezo?2.) 14-42 helyett fix 14-gyel a rugalmasságot veszted el. 14-es általános felhasználásra túl széles, akkor már inkább a 20-as -- élesebb, fényerősebb is. Ha minimális méretre kéne fognom, akkor helyedben a 14-42-vel és egy 20-assal mennék túrázni (plusz pótakku és mikroszálas törlő és/vagy lenspen), ez már egy elég hadrafogható duó. Esetleg egy TCON, ha a 42 vég kevés lenne, illetve MCON előtétlencse (vagy egy jelátvivős makrógyűrű), ha pár koca-makrót is lőnél természetjárás közben.
Ha állatokat, madarakat, távoli épületeket is szeretnél, akkor a 40-150-esre is szükséged lesz, az viszont már jelentősen megdobja a pakk méretét.xedos: ne feledd, hogy a csúcskompakt fényerős tele vége nem fényerősebb, ha a szenzorméretet is belekalkuláljuk, mint a meglévő 40-150-esed. Egy kompakt ISO800-a nem ugyanaz, mint egy m4/3-os ISO800. Szerintem csak egyetlen fényerős obiba (20-as, ha inkább utca- és tájképezel, vagy 45-ös, ha portrézol) kéne még fektetned, már olyat tudna a rendszer, amit egy csúcskompakt nem. De igaz ez már 3 obi, amit időnként cserélgetni kell. (Esetleg még 2-re le lehet faragni, aprókon a régebbi 14-140-est 90-ért is láttam már hirdetve, talán az Oly 14-150-es is megvan annyiért. Kb. azonos méret, mint a 40-150-es, bár egy csúcskompakthoz képest mindegyik nagy).
más most jött meg a 6k HUF-os jelátvivős makró közgyűrű-szettem

- Meglepően könnyű
- Mintha tényleg fém lenne a bajonett
- Elég passzentos
- Működik az AF
Bővebben majd hétvégén, egyelőre csak feldobtam, hogy megnézzem, egyáltalán működik-e. A 10+16-ossal a 17-est szinte frontlencséig bele kellett tolnom, hogy találjon fókuszt
-
Lassú Víz
addikt
Tokot semmilyent. Olyan övre fűzhető top loader táskát keress aminek van vállpántja, meg oldalt zsebe is. Fér bele egy tartalék akku, lenspen, másik SD kártya. Hasi-tasiként a hátizsák övpántján át van fűzve, hogy ne lifegjen, és a fotós táska vállpántja rövidre véve a hátizsák mindkét vállpántján átbújtatva a "teherhordó". Macerás a beöltözés, de menet közben annál kényelmesebb.
Kirándulósnak szerintem a 14-150 inkább jó mint a 14-es fix.
-
jjeahh
nagyúr
bárcsak ekkora lenne a választék p1-hez is

Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Arany János - Kapcsos könyv
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest