Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
paramparya
üzenetére
válaszolok én, mivel most az e-m10-re terelődött minden figyelem

igazából rajtad áll, de ha kirándulni mész (ne adj' Isten dzsungelbe), akkor sztem az e-m5 számodra az ideális gép a három közül mert: mint írtad, a telezummon úgyis túladnál, vf-3-al szemezel, ami tudtommal kisebb mint az e-m5 keresője, ráadásul ilyen túrákra, sok utazáshoz nem ajánlanám az opcionális keresőt, gondolom könnyebben beleakad a dolgokba + nagy az esélye, hogy elveszik (legalábbis én tutira elhagynám valahol)...szal opc kereső sztem inkább sztreetre stb. való..az e-m5 időjárásálló...ja a kitobija, már ha kitben veszed 12mm-től kezdődik, ráadásul sztem egész vállalható makrót is tud, ami megint jól jöhet majd
-
Lassú Víz
addikt
válasz
paramparya
üzenetére
E-M5. A külső EVF le-, felszerelése szívás. Ráadásul a VF-3 gagyibb mint a VF-2.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
paramparya
üzenetére
szerintem egy e-pm2 is jobban bírná a dzsungelt, akármit is értesz ezalatt, mint mondjuk egy belépő biliműanyag dslr

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest