Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
aginor #103617 üzenetére
"Az én meglátásom szerint ma már nem érdemes tükrös gépet venni, de az elvárások különbözhetnek"
Én annyira Milc hívő vagyok, hogy 2011-ben, amikor még nem volt megfelelő EVF-el rendelkező Milc a piacon is ezzel kezdtem, mint új belépő. A napokban kíváncsi voltam, mit tudnak a tükrösök és megnéztem a csúcs Pentax-ot, ami a vázba épített stabit arra tudja használni, hogy kövesse a csillagok mozgását. Kicsit vakartam a fejemet, hogy a többiek erre miért nem használják az IBIS-t? Kézből HI-RES mód is van vagy 5 éve ott. Szóval elvileg lemaradtak mindenben a tükrösök, aztán meg fene tudja. -
válasz
aginor #103617 üzenetére
Anno volt nekem minden, majdnem szó szerint.
Full frame, APS-C, mikro 4/3...mindegyikbe belekóstoltam. (Olympus, Canon, Fuji, Nikon, Panasonic...) Most nézegetem a régi képeimet, hogy melyik jön be leginkább...így pár év távlatából. De így is nehéz döntés.
Egyedül Sony gépem nem volt komolyabb, csak valami kompakt nagyon régen.
A DSLR-ről lemondtam, az tuti. A többit meg kiokoskodom. De nem akarom tovább offolni a topic-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest