- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
forceberg #102460 üzenetére
Még az MK2-nél is volt némi, ha nem is annyira, mint az MK3-nál, ha jól emlékszem.
Mondjuk - személyes vélemény - jól "megrángattad" a képeket.Másik vázam a nikon d7100. Abban - ha jól tudom - a szokástól - sony - eltérően toshiba szenzor van és kb 5 Fé rángatásnál (de volt aki 3Fá-t írt) szintén csíkozódást lehet tapasztalni.
Konkrétan egy "fekete" képből 5 Fé visszahúzás után, amit - szvsz - ép eszű ember nem csinál, inkább kukáz.MK2 mellé nekem van egy EM5 mk3 és még egyszer sem csináltam vele ilyet, nem is fogok.
Tudom, hogy Téged zavart ez a csíkozódás, de szerintem egy átlag EM10-MK3 felhasználónak nem kell elriadni ettől a váztól.#102455Ottó58
Em10 mk4 kapott 20 MP szenzort. Azt nem tudom, hogy a pen-f szenzorát, vagy az em5/em1 szenzorát. Kis különbség van.
Valamint elvették a programozható gombokról az előre programozott beállításokat.
Előbbi örvendetes, mert kicsit bátrabban vághatsz (minőségen igazán különbséget laikusként nem látok) és zajban picit jobb (de nem FF váltással felérő).
Az utóbbi viszont bosszantó. EM5 esetében ez a funkció nagyon hiányzik.
Ha nem vagy nagy turistafotós, ahol gyorsan kell cserélgetni a beállításokat, akkor nem is fog hiányozni. Amúgy em10 mk2 tudja ezt a "fícsőrt" szóval csak egy k...ott szoftver frissítéssel megoldható lett volna... mind1...Panától van egy GF7 vázam. Nagyon klassz kis szerkezet. Szineivel nem volt gondom.
A kereső kezdett el hiányozni és a beépített stablizátor, bár panának elég sok lencséjében van stabi, viszont - dslr után először - alkalmam nyílt az oly-val fix lencsét használni stabilizáltan.
Tudom sokan azt mondják egy fix lencséhez nem kell stabi, mert fényerős és elég gyors, hogy ne kelljen.
Viszont életem legkisebb váza a GF7. Hihetetlen, hogy ilyen kis vázzal is remek képeket lehet készíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- CPU léghűtés kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest