Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Throme

veterán

válasz forceberg #102460 üzenetére

Még az MK2-nél is volt némi, ha nem is annyira, mint az MK3-nál, ha jól emlékszem.
    Mondjuk - személyes vélemény - jól "megrángattad" a képeket.

Másik vázam a nikon d7100. Abban - ha jól tudom - a szokástól - sony - eltérően toshiba szenzor van és kb 5 Fé rángatásnál (de volt aki 3Fá-t írt) szintén csíkozódást lehet tapasztalni.
    Konkrétan egy "fekete" képből 5 Fé visszahúzás után, amit - szvsz - ép eszű ember nem csinál, inkább kukáz.

MK2 mellé nekem van egy EM5 mk3 és még egyszer sem csináltam vele ilyet, nem is fogok.
    Tudom, hogy Téged zavart ez a csíkozódás, de szerintem egy átlag EM10-MK3 felhasználónak nem kell elriadni ettől a váztól.

#102455Ottó58
    Em10 mk4 kapott 20 MP szenzort. Azt nem tudom, hogy a pen-f szenzorát, vagy az em5/em1 szenzorát. Kis különbség van.
    Valamint elvették a programozható gombokról az előre programozott beállításokat.
    Előbbi örvendetes, mert kicsit bátrabban vághatsz (minőségen igazán különbséget laikusként nem látok) és zajban picit jobb (de nem FF váltással felérő :N ).
    Az utóbbi viszont bosszantó. EM5 esetében ez a funkció nagyon hiányzik.
    Ha nem vagy nagy turistafotós, ahol gyorsan kell cserélgetni a beállításokat, akkor nem is fog hiányozni. Amúgy em10 mk2 tudja ezt a "fícsőrt" szóval csak egy k...ott szoftver frissítéssel megoldható lett volna... mind1...

Panától van egy GF7 vázam. Nagyon klassz kis szerkezet. Szineivel nem volt gondom.
    A kereső kezdett el hiányozni és a beépített stablizátor, bár panának elég sok lencséjében van stabi, viszont - dslr után először - alkalmam nyílt az oly-val fix lencsét használni stabilizáltan.
    Tudom sokan azt mondják egy fix lencséhez nem kell stabi, mert fényerős és elég gyors, hogy ne kelljen.
    Viszont életem legkisebb váza a GF7. Hihetetlen, hogy ilyen kis vázzal is remek képeket lehet készíteni.

Új hozzászólás Aktív témák