- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
hibavissza #102246 üzenetére
Szépen érvelsz mindenki nevében
. Én a saját igényeimet nézem, azokkal vagyok tisztában, nem beszélhetek sem a pénzt ezzel keresők, sem a műkedvelők nevében, csak azt tudom, hogy én mit akarok. Vicces, hogy az én nevemben is ügyesen elhatároztad, hogy "kínlódok" az E-M10 III-al, pedig én nem így érzem
. Gyakorlatilag számomra bőven elég a tudása, csak elfogadnék belőle egy GM1-GM5 méretű gépet. És nem azért elég, mert nem próbáltam jobbat, sokat használtam már melóra ff-et, Fujit, dslr-t, más m4/3 gépeket, szal van egy kevéske tapasztalat. A Z5 már önmagában sokkal nagyobb gép, mint az E-M10 és én még az E-M10-nél is kisebbet szeretnék majd, szal miért is kéne erőltetnem az (offtopik!!
) Nikont, ha totálisan szembemegy az elvárásaimmal?
-
yle_greg
aktív tag
válasz
hibavissza #102246 üzenetére
"Őket nem fogja meggyőzni a 18%-kal kisebb és 23%-kal könnyebb fotóstáska."
Szerintem egy MFT fotós táska ennél jóval könnyebb.
Most direkt összeszedtem, 2 kilogrammba (1995 grammba) belefér a gépvázon kívül egy széles, egy utcai és egy portré fix, valamint két sötét, és egy világosabb zoom:
Pana GX9 (450 g)
Laowa 7.5/f2 (170 g)
Pana 20/f1.7 (100 g)
Pana 42.5/f1.7 (130 g)
Pana 14-140/f3.5-5.6 (265 g)
Pana 35-100/f2.8 (360 g)
Pana 100-300/f4-5.6 (520 g)Egy ilyen szett már nagyjából mindenre jó, mindent lefed, és a három zoomon kívül konkrétan minden elfér a kabátzsebemben is. (Próbáltam, kirándultam már így, leszámítva a Pana 20/f1.7 -et, mert olyanom nincs. De a 42.5/f1.7 és a 35-100/f2.8 is jó párosítás, a másik zsebemben meg simán elvolt a bütyöknyi Laowa. Még táskát sem vittem, laza voltam mint a Riga lánc.)
Ezeknek a legközelebbi FF megfelelői összességében hány kilót tesznek ki? Megúszható 4 kiló alatt?
És, ha valaki két kilogrammnál húzza meg a határt, akkor abba mi fér bele, széles-tele lefedés hogyan alakul?Szerintem igenis nagy különbség van az MFT és a FF között, az MFT kényelmének a javára.
Mondjuk úgy, hogy az MFT érezhetően sokkal kényelmesebb annál, mint amennyivel állítólag rosszabb a képe.Szerintem.
(Nincs FF szettem, ezért ha hülyeséget írok, javítsatok ki, ne haljak meg hülyén!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest