Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Throme
üzenetére
Én nem temetem, csupán vázoltam, hogy egy folyamatosan csökkenő piacon egy folyamatosan csökkenő részesedésű cég helyzete elég ingatag tud lenni ahhoz, hogy jól meggondolja a lépéseit, és azt, hogy hogyan akar felhasználókat veszíteni egyszerűen csak azért, mert félrepozíciónálja magát.
A Panát pedig pont a fentiek erősítésére tudnám felhozni, mert egy: elment erősen FF irányba (talán nem nem teljesen vakok és/vagy hülyék), 2: ami maradt az erősen videó centrikus (lásd G9 utód). Nem mondom, hogy ez a rendszer rossz (sőt, pont az ellenkezőjét gondolom), és azt sem, hogy be fog dőlni (remélem nem) de még azt sem, hogy mindenki meneküljön FF irányba. Csupán azt akartam mondani, hogy elgondolkodtató, amikor adott áron FF (értsd divatosabb) rendszert is lehet kapni. A meglátásom szerint a rendszerrel magával nincs nagy baj, ellenben az árazás időnkén elég meghökkentő.
-
Allien
veterán
válasz
Throme
üzenetére
Az OM kínai, ha jól tudom. Márpedig, Nekik 1000%, hogy megéri az OM. Technológiát kaptak bagóért, és relative, de sok cég kezdett el erre is "fejleszteni". Egy része zsák utca, de, nem is baj szerintük. Lásd például 7artisans 60mm makrót:
[link]
Optikailag rendben, de, raktak bele egy csövet, ami napellenző is lehetne akár. Tervezési hibának mondanám kb. Úgy eladtam a francba, hogy kevés olyan optika van, amit sose lássak viszont! A 40mm-s változata már sokkal hagyományosabb, és nyerőbb.
A Meike 8mm-t "minőségi" marketinggel nyomatják. De, kb mint egy orosz (bocccs, szovjet) üveg-fém cucc... Ahelyett, hogy lenne kompozít (műanyag), de szigetelt...
Ahhoz tudom hasonlítani, mint anno Japán volt. Lemásoltak mindent, "elloptak" mindent, és Ők gyártottak minden elektronikai terméket. Csak, elcseszték, és most Kína lett az utód...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robotporszívók
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- Fuji 35 1.4 R - még 1 év fotoplus gari
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 + álcázó + UV szűrő ( Canon )
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest