-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kukipapa_rr
tag
válasz PredatorZoli #77970 üzenetére
Értem, hogy átlagban így viselkedik a DCA, de meggyőződésem, hogy a mai helyzetben inkább további esés előtt állunk, mint emelkedés előtt (ezt már az év eleje óta mondom, amikor a háború még ki sem tört). Nem utólag okoskodom, akkor is írtam, hogy én türelmesen, nagyon lassan fektetek emiatt inkább be. Idén januárban kezdtem csak ETF-be tolni, az első adagot ATH alatt nem sokkal. Nem is vagyok mínuszban egyelőre, kb. 0-n állok, mert vettem tovább, amikor beesett az árfolyam, és fogok is. Mostanra van csak sajnos erre dedikált, évtizedes távlatban nélkülözhető pénzem.
Nincs jósgömböm, lehet, hogy nem így lesz, de egyszerűen nem tudok nem tudomást venni a minket körülvevő helyzetről, statisztika ide vagy oda. A már befektetett pénzem nem veszem ki, de nagyon óvatos vagyok az új pozíciókkal. Nem békeidőket élünk, amikor nem lehet tudni, mikor indul be egy bikapiac.
Legrosszabb esetben bukom 1-2 év hozamát, na bumm. Ha meg igazam lesz, nagyobb lesz a nyereség, akár jóval nagyobb. Az egész a különböző kimenetelek valószínűségének latolgatásáról szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla