-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
Sajnos az az általános tapasztalatom, hogy az emberek nem gondolják/látják át a pénzügyi helyzetüket. Sokan elég felelőtlenül hoznak döntéseket, melyek alég komolyan érintik tárcájukat. Spórolás, nyugdíj előtakarékosság....bahh..ilyenre szinte nem is gondolnak a fiatalok, akik moist kezdenek dolgozni/már pár éve dolgoznak.
Sztem egy ilyesmi megtakarítási forma, mint amik itt emlitődtek meg, aranyút meg hasonlók, nagyon hasznosak lehetnek ezeknek a fiataloknak. Ők ált. ha jobb állásuk van, egy havi 10-15e azért nem vágja földhöz őket, még nincs annyi kiadásuk, viszont amikor elérik azt a kort, amikor már kifizetés kerül szóba, persze tudom, h egy 15-20 éve elég rémisztően hagzik, de meglepődnek, és örülnek annak a közel 10millás összegnek amit akkor kapnak.
Vhogy kicsit úgy látom, hogy ez úgy jó, h ha rendszeres befizetés az ügyfél részéről ''elfelejtődik'', majd aztán mikor megkapja, eszébe jut, h neki ilyen is van, micsoda kellemes csalódás... Persze ez csak az én meglátásom.''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Android szakmai topik
- Iqos cigaretta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla