- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
BÁ Nutrition #16836 üzenetére
Én most csak akkor tenném pénzzé a lakásomat, ha reális esélyt látnék rá, hogy az állam veszélyezteti a tulajdonomat, vagy ha olyan extra hozamot tudnék realizálni az árán, ami megéri az eladás költségeit (ügyvéd, illeték, stb.) esetleg, ha olyan környéken van, ahol nem éri meg kiadni, de pl. külföldi munka miatt tudom, hogy 2-3 évig üresen állna és magas a rezsije.
-
BPFeri
senior tag
válasz
Ha 1.5 - 2 évre tudsz belőle elkülöníteni egy kis tőkét akkor én valamilyen Portfólió kezelést is választanék. (..hasonlóan Hozzád..én is lakás eladás előtt állok és nálam az említett lehetőség biztosan játszik...)
-
Panthera
őstag
válasz
Nagyon jönnek lefelé a betéti kamatok (főleg, hogy sorozatos alapkamat csökkentés van), talán új lekötéssel ideiglenesen kaphatsz rá annyit. Az állampapíron gondolkodtam, de abban meg én nem vagyok képben. Azt érdemes-e most piszkálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest