-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
válasz HussarF #122783 üzenetére
A fentieken túlmenően én még annyit javasolnék, hogy majd magzati 12 hetes korban vegyétek csak fel.
Az egyik legnagyobb rizikója a babavárónak instant kizárva (hogy nem lesz gyerek, a másik a válás), egy kört megspórolsz a bankban (felvétel+gyerek bejelentés egyszerre), egyből szüneteltetheted (így majd ha lesz második/harmadik 3-3 éven belül, a teljes hitelösszeg 30 vagy 100%-át engedik el, nem az addig megmaradóét).
+1 ha már úgy veszitek fel, hogy úton van a baba, nem nyom a teher, hogy időre kelljen teljesíteni. Adott esetben nem elhanyagolható pszichológiai teher.
+2 a kevésbé szép része, hogy ha elvesztitek a babát 12 hetes magzati kor után, de bejelentettétek, akkor az már első megszületettnek számít. Sajnos van ilyenre is példa az ismerősi körömben. Ez persze akkor is működik, ha korábban vettétek fel (teherbeesés előtt), és 12 hetesen bejelentettétek, de az megint plusz egy kör.
-
seven7
aktív tag
Nekem a Bankmonitoros ügyintéző segített dönteni, végül Raiffeisen lett a választás, mert ott van a számlám is és a többi ajánlat nem volt kiemelkedően jobb.
Az volt az előnye, azon kívül, hogy ők jobban tisztában voltak a jelenlegi ajánlatokkal, hogy volt problémám a hitelfelvétel során (bekértek olyan igazolásokat amiket elvileg nem kellett volna) és ennek is utánament a Bankmonitoros és lerendezte helyettem. Szóval én ezt az utat csak ajánlani tudom. -
dugo_
veterán
Gránitnál vannak ingyenes, csak kártyadíjas számlák.
180k babaváró bónusz
40-40k selfies számlanyitás bónusz
10-10k ajánlási bónuszEgy számlát választotok a törlesztéshez, a másikat két év után be lehet zárni, addig kb. 9k díja van az 50k jóváírásért cserébe.
szabop27
Az jó tanács. Az én bankom 0Ft-os bónuszt kínál, feleségemé visszadobta az előkalkulációt, mert csak a saját nyomtatványukat fogadják el a magzat igazolására, mehettünk volna 40k-ért újabb terhesgondozásra egy aláírás miatt.
[ Szerkesztve ]
-
szabop27
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OTP Bank topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest