- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngaba
aktív tag
válasz
Hi!King #97223 üzenetére
Persze, nincs is értelme mindent egy lapra feltenni. Csak találgatunk. De én azért most valamekkora összeggel fogadok erre is. Ezt a hsz-t is vissza lehet nézni 1 év múlva, de engem nagyon-nagyon meglepne, ha a forint nem lenne visszagyengítve, amint kezelhetőnek látszik az infláció. (Tavaly ősszel még az idei nyári turistaszezont mondtam volna, de az infláció ragadósabb, mint amilyennek tippelték itt sokan.) Ha mindenki érzi, hogy necces lesz 2024-ben az 5000+ md-os PMÁP állományra 18% kamatot fizetni (és ez csak a PMÁP) a jelenlegi tendenciák mellett, akkor mégis miben reménykedünk?
Az idei részvénypiac is minimum kétesélyes...Szerk.: Nemrég már cikkeztek arról is, hogy a háttérben már suttognak arról, hogy újraindul a túlnyomásos gazdaságpolitika, amint lehet. (Csak nem találom a cikket. Szerintem a portfólión volt. Levették?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fűnyíró topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazon Fire TV stick/box
- Filmvilág
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 Desktop Mini PC, 8. gen i3-8100 CPU, 8 GB DDR4 RAM
- Eladó komplett Sonos házimozi szett Playbar + Sub Gen 1 + 2 db Play:1
- PC RTX 2060 + i7 9700K AKÁR TELJES SETUP OPCIÓVAL
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Ultimate előfizetések
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest