- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Sörfőzés - csak óvatosan!
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngaba
aktív tag
válasz Hi!King #97223 üzenetére
Persze, nincs is értelme mindent egy lapra feltenni. Csak találgatunk. De én azért most valamekkora összeggel fogadok erre is. Ezt a hsz-t is vissza lehet nézni 1 év múlva, de engem nagyon-nagyon meglepne, ha a forint nem lenne visszagyengítve, amint kezelhetőnek látszik az infláció. (Tavaly ősszel még az idei nyári turistaszezont mondtam volna, de az infláció ragadósabb, mint amilyennek tippelték itt sokan.) Ha mindenki érzi, hogy necces lesz 2024-ben az 5000+ md-os PMÁP állományra 18% kamatot fizetni (és ez csak a PMÁP) a jelenlegi tendenciák mellett, akkor mégis miben reménykedünk?
Az idei részvénypiac is minimum kétesélyes...Szerk.: Nemrég már cikkeztek arról is, hogy a háttérben már suttognak arról, hogy újraindul a túlnyomásos gazdaságpolitika, amint lehet. (Csak nem találom a cikket. Szerintem a portfólión volt. Levették?)
[ Szerkesztve ]
Eladó 1.4 T-Jet Fiat Bravo: https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/fiat/bravo/fiat_bravo_1.4_t-jet_active-21401982
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI RC Pro drón távirányító (RM510)
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő