Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • julius666

    addikt

    válasz #31733248 #90919 üzenetére

    Nézz utána nyugodtam, 10 éve Belső-Erzsébetvárosban negyed millió körül volt az átlagos négyzetméterár, most négyszer annyi.

    Ez így szép szám, de 10 év alatt a forint kb. felére romlott az USD-hez képest. S&P500 meg több, mint duplázott (csak az árfolyam, ráadásul medvepiac közepén vagyunk!). Megvenni és tartani kb. pár perc effort lett volna. Csak ha már mint "befektetést" nézzük az ingatlankiadós mókát.

    az ebből származó bevételeimből pár évente duplázom az lakásaim számát.

    Ezzel megint semmi értelmezhetőt nem mondtál. Mennyi az a "pár év"? 3? 7? 10? Mekkora a leverage ebben a történetben? Mert nyilván van, hiszen az elmúlt 10 évben az volt a hülye, aki nem vett fel ingatlanvételnél kölcsönt (cégként gondolom jártak az állami kedvezményes mókák is).

    Azért ezek nagyon nem mindegyek...

    Heti fél órámat viszi el (ekkora üzemméretben már megéri főállású emberekkel dolgozni),

    Lehet épp ezen a héten fél órádat vitte el, de ilyen blődségeket ne írj már. Az új ingatlanokat is fél óra alatt vadászod össze? (Megbízható) embereket a fáról szedsz? Bemondásra elhiszed nekik hogy mi a helyzet? Értem, hogy tuti alkalmazottak és 100% megbízhatók, de előbb-utóbb azért ennek masszív lehúzás lenne így a vége.

    Azért itt vannak páran, akik láttak már életükben vállalkozást, ezeket a nagyotmondásokat senki nem fogja elhinni...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés