- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Szólánc.
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz PredatorZoli #75013 üzenetére
"Iszonyatosan pánik szaga van egyes ide betévedt embereknek meglátásom szerint. Annyira reszketnek a félelemtől hogy azt se tudják mitől félnek csak azt mondták nekik hogy most félni kell meg államcsőd lesz. Nevetséges az egész szerintem."
Egy ideje passzívan követem itt a PH-n az ehhez a topichoz hasonló gazdasági, jövedelem... topikokat.
A legtöbben sztem akik megfordulnak ezekben a topikokban, azok jobbára IT-ben dolgoznak, és nagyjából 10-15 éve vannak kinn a munkaerő piacon, és ez azért így "veszélyes" kombó, mert egy nagyon hosszú optimista és nagyon felfelé ívelő időszak végére érünk mostanság.
Ők azok, akiknek elképzelhetetlen az, hogy kevesebbet emelkedik a fizetésük, mint az infláció. Nem hiszik el, hogy nincs olyan, hogy minden hónapban, évben csak gyarapodás van. Nem tudják értelmezni azt, hogy lefelé mutatnak a kilátások. Így könnyen elő tud fordulni, hogy pánikolnak amiatt, ami most vár ránk.
Félreértés ne essék, nem vagyok én se nagy öreg 35 évesen, de a 2008-2009-es válságot és az utána lévő pár évet én már nagyon megéltem. Láttam, ahogy szüleim minden megtakarítása elmegy arra, hogy meg tudják tartani a munkahelyüket, és ne vesszen el 15 év munkája. Mondták a szemembe 2013-ban, hogy a nettó 500Ft-os bérigény diplomás munkára kigazdálkodhatatlan, és dolgoztam 7 évvel ezelőtt havi nettó 150-ért, és örülni kellett annak, hogy szakmában dolgozhatok.
Nem jók az előjelek most sem, de én már sajnos láttam ilyent. Sokan szerintem még nem, és ez lehet nagyon ilyesztő. Most kell majd a komoly kockázat tűrés, a kemény kezezek és a kitartás, hogy elviselje a befektető, azt amiről eddig csak beszéltetek: évekig ülni a veszteségben, és várni a fellendülést.[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen videókártyát?
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest