Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beszállnék a részvénypiacra, szerintem most jött el az ideje annak, hogy igazán jó vételek tudjanak beesni.
Amire gondoltam:
5 millióval a Hilton hotelláncba, ez konkrétan a negyedére esett pár hónap alatt. A chart alapján a zuhanás előtt hosszan tartotta stabil árfolyamát, nem hiszem, hogy a Hilton ne térne magához pár éven belül. Csődeseménytől sem félek. Járt már 4,5-en is 2 hete, meglátjom, hogy megközelíti-e azt az értéket, szerintem ott megérné beszállni.
Illetve még 5 millióval valami ETF-be, indexbe, ilyesmibe. Áruba nem akarok fektetni, a blue chip tech részvények még mindig túlértékeltek, nem hiszek abban, hogy nagy hozamot lehetne rajtuk realizálni.
3-5 éves táblatban gondolkodom, ez most nekem játékpénz, kiülöm a hullámokat. Erste brokernél nyitnék ép. számlát, ott is kereskednék. Nekem biztonságot nyújt, hogy egy nagy bankház van mögötte, és nem valami éppen feltörekvő trader platform. Azért itt már 10 misiről van szó.
Mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- ASUS routerek
- NBA és kosárlabda topic
- Peugeot, Citroën topik
- Nyaralás topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Intel Core i7-9700K processzor 12M gyorsítótár, akár 4,90 GHz,hibátlan állapotban!
- Kalenji Onrhythm 110
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD MediaMarkt garanciával, gyári tokkal
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (2 x 8 GB) DDR4 DRAM 3200 MHz C15 Red memória,hibátlan állapotban!
- Citizen Nighthawk Black Eco-Drive ( Top Gun )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest