- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
Igen, ezt én is érzem, hogy indexbe most beszállni nem a legjobb. Bár ha tartom a tervet, és fixen x időszakonként tolok rá lét, akkor szinte mind1, hogy mikor indul.
Mondjuk ez a számoló picit kevesebbeket számol, mint amit tegnap néztem. De elmúlt 20-30 évre éves 6-7-8% megvan (osztalékot újra befektetve, inflációval korrigálva).
Dax-ra sajnos nem találtam hasonlót.Most lehet hogy jobb az állampapír, mint csúcson indexet venni, de pont valami passziv portfólió szerűben gondolkozok, ahol nem én akarom kitalálni a tutit, és amit nem kell havonta-évente átvariálni.
Még ha van is kockázat az indexben, 20-30 éves távon talán nem okoz gondot 1-1 pár éves pánik. (legalábbis eddig nem okozott, és mindig újabb csúcs jött a pánik után)szerk: sőt ezt pont azt számolja amiről beszélek. Bár lehet hogy a végeredményből kéne egy jelentértéket számolni a kezdő időpontra, és úgy lenne valós kép, majd meló után megnézem jobban, hogy mit számol, és érdemes-e ilyesmit számolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Projektor topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged