- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz lajtika #11098 üzenetére
Ezt az arany agitációt lehetne hanyagolni?
Úgy 2500 hsz-szel ezelőtt volt már téma, elég bőven kivesézte mindenki. Azt mondod hosszú távú dolog, a linkelt chart szerint meg épp hosszútávon lehet bukó.g@bo: Ha megnézem a yahoo GBP és EUR chartokat azonos intervallumban kb. ugyanúgy mozognak, miért érdemesebb a GBP-vel foglalkozni?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
lajtika
aktív tag
[link] Én ezt néztem.
-
Ringman
nagyúr
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Mercutio_
félisten
válasz apatyas #11075 üzenetére
Jah, csak azt felejtik el megemlíteni, hogy a pasi - ha igaz amit itt írnak - informatikus, nem bankár/közgazdászként ad tanácsot
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
attiati
veterán
ha akarja folytatni a long trendjét, akkor ~305,7-ről fordulhat az eurhuf
-
lajtika
aktív tag
Több fajta megoldás is van. Meg is kaphatod, fizikai arany. Vagy nyitsz egy arany számlát, ez jobb mert olcsóbb grammja és biztonságosabb. Nem tudja elvinni a betörő. És hozzá is nyúlhatsz ha hirtelen kell a pénz.
Egyébként ahogy néztem a Német és Svájci aranyat érdemes venni. Magyart nem. -
lajtika
aktív tag
válasz glutamin #11080 üzenetére
Először is, az aranyat bármikor el lehet adni. Miért ne lehetne? Írtam hogy ez hosszú távú befektetés, nem egy két évre hanem minimum 5 évre érdemes aranyat venni.
Ha valaki azt látja hogy csökken az az arany ára, az rossz grafikont néz, nem havi hanem éves vagy öt éves szinten kell nézni.
Nem arról beszéltem hogy ma veszek 10 gramm aranyat, és holnap eladom. Nyilván bukni fogok rajta nem is keveset. -
Jabby
őstag
BullionVault aranyszámlával kapcsolatban van valakinek gyakorlati tapasztalata?
Mennyivel költséghatékonyabb, mint a fizikai arany vásárlása (rövid távra, 6-12 hónap)? -
lajafix
addikt
válasz fordfairlane #11071 üzenetére
csak az első bekezdés ment neked ford. szóva larra játszol, hogy lefekszünk az imf/eu kettősnek?
Rock'n Roll
-
footy
addikt
-
brd
nagyúr
-
PazsitZ
addikt
Mostanában túl sok időm még nem volt ezt böngészgetni ezért felteszem a kérdést, hátha valaki képben van.
Hol érdemes devizaszámlát nyitni?
Forintszámlám jelenleg a k&h-nál van, de ha esetleg van más banknak nyerőbb konstrukciója, akkor nyitnék máshol.Bár nem hatalmas összegről van szó, de nagyobb biztonságosabbnak érzem nem forintban tartani.
Esetenként, lehet megpróbálnám meglovagolni az árfolyamváltozásokat is, tehát a viszonylag kedvezőbb váltás is szempont lehet, már ha van lényegi különbség iylen szempontból bank és bank között.- http://pazsitz.hu -
-
footy
addikt
Mibe erdemes kb. 9-10M forintot fektetni?
A lakasvasarlassal eddig rossz tapasztalatok voltak, szoval azt melloznem.
Visszaolvasva a forumot kb 2M-t dan vagy sved koronaba tennek. Arra van mod Magyarorszagon vagy Ausztriban hogy ezt kamatoztassuk?
A fennmarado osszeget mibe erdemes?
A befektetesi aranyon gondolkodtam, de az aranynak az utobbi idoben csokkent az erteke.
Egyebkent ha befektetesi aranyat vesz az ember azt hol erdemes? Vagy egyaltalan erdemes meg venni? Arrol tud valaki nyilatkozni, hogyan zajlik a vasarlas?Koszonom.
[ Szerkesztve ]
-
glutamin
őstag
A második része, vagy ha nagyon szőrszálhasogatóak vagyunk akkor az egész mondat mivel az a két feltétel együttes fennállását feltételezi az ÉS kapcsolat miatt
Na jó, befejeztem...
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
glutamin
őstag
válasz lajtika #11079 üzenetére
Erről már volt szó.
Bármikor el lehet adni, és az arany mindig többe fog kerülni mint mikor vettem.
Ez az állításod pedig természetesen nem igaz.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
lajtika
aktív tag
Üdv, én mostanában kezdtem nézegetni hogy hosszú távon hova is érdemes a spórolt pénzt befektetni. Mivel normális nyugdíjat itt már senki nem fog kapni. Ami a legjobban tetszett az a befektetési arany. Nincs megkötve hogy menyi pénzt kell betenni és mikor. Bármikor el lehet adni, és az arany mindig többe fog kerülni mint mikor vettem. A világ bármely pontján ugyan annyi az értéke. Ja és a befektetési arany áfa mentes. Persze itt is van egy két arany szabály, érdemes minimum 5 grammot venni egyszerre mert olcsóbb, és nem szabad hamar eladni. Ez hosszú távú befektetés.
-
brd
nagyúr
Olvasom itt a hozzászólásokat, jó a "buli" (HUF). A grafikon viszont nekem azt mondja, egyelőre megvolt az alja; úgy tűnik, legrosszabb esetben még kóvályog kicsit ezen a környéken (talán kivárják a nagyok a kamatemelést), majd javul a helyzet.
The only real valuable thing is intuition.
-
qfm
őstag
Előbb volt a tvben, hogy 3 törvény visszavonását kérték, és erre azt reagálta orbán, hogy nem lehet minket eltéríteni a célunktól. Ez nekem megint úgy hangzik, mintha esze ágában sem lenne engedni.
-
apatyas
Korrektor
Interjú Vezér-Szörényi Lászlóval (német bankoknál tanácsadó), nem friss, de csak most akadtam rá és még nem volt fönt itt a link. Szerintem igazán érdekes a vége, amit a Goldman Sachs-ról mond.
Mikor dől be az Euro?pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
fordfairlane
veterán
-
attiati
veterán
Reméljük, hogy a megállapodási hajlandóság nem csak blöff és/vagy időhúzás.
(Sok kérdést vet fel, hogy miért kell egy külön arc az imf tárgyalások mögé, és miért kellett mindenáron és villámgyorsan átverni a parlamenten az új jegybanktörvényt. Ez nekem a mai napig rejtély.) Tegnap 316-nál leváltottam egy nagyobb pakkot, de majd a visszaszállót keresem. -
g@bo
nagyúr
válasz fordfairlane #11071 üzenetére
irnak valami szándékos államcsőd forgatókönyvről a nyeten, és esetleg a gyorsan megalkotott törvények lettek volna ehhez az alapok pl. mnb.... és lehet nem is lett volna rossz, hosszútávon, bár erre már van egy negativ példa. de lehet, hogy a srácok egyelőre visszakoztak. a spekik látni akarják a pénzüket, ezért most ütik az országot.
ha kussolunk, és toljuk a kamatot, amiért a lakosság már izzé van adóztatva, az árfolyam lehet ideig óráig rendben lesz, csak mi fogunk belegebedni.drága benzin, drága élet. és finom, valós recesszió, ami most kezd igazán telibekapni minket 2008 óta először.
ford, okés a kivárás, szvsz rövidtávon jó. utána kizárólag külföldi számla, a megfelelő bankban, és devizanemben.
-
fordfairlane
veterán
válasz lajafix #11070 üzenetére
Éves, és éventúli trendeket nézek, nem napit. A napi árfolyam és a sajtó a hangulat megítélése szempontjából érdekes csupán. Nem tartom reálisnak a csődöt, ezért minden ilyen hírt a negatív hangulatnak tudom be., Persze ha csőd lesz a végén, akkor bukni fogok, de ez egy ilyen sport.
x gon' give it to ya
-
lajafix
addikt
válasz fordfairlane #11067 üzenetére
a 2ik lehetőség de facto értelmetlen. A kockázatokat szerető befektetők továbbra is maradnak, akinek meg már elege van az megy. plusz megint kivárás van, hátha a kormány megadja az imfnek/eunak amit kér.ha jól rémlik már megkaptuk az első proklamációt/vix jegyzéket....
Tehát nem day/day week/week alapon kell nézni az eseményeket, hanem a trendet.
Ráadásul az árfolyam mint tudjuk évek óta, jelentősen ingadozik, abból napi következtetéseket levonni nem lehet.
Rock'n Roll
-
föccer
nagyúr
válasz DeFranco #11068 üzenetére
C: a befektetől okosak és mi vagyunk tök hülyék, ezért gyakorlatilag 2 hetente kirabolják az országot.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
DeFranco
nagyúr
válasz fordfairlane #11067 üzenetére
A: A befektetők egy hét alatt meghülyültek
B: A befektetők egy hét alatt megokosodtak -
válasz Mercutio_ #11062 üzenetére
Igen, de jelen esetben abban a "szerencses" helyzetben vagyok, hogy undorodom a szomszedomtol, es mind en mind parom szivesen aldozunk egy olyan helyre, ahol a kovetkezo husz evet leelhetjuk. Viszont igen, a jelenlegi eladasa problemas lehet, majd meglatjuk mi sul ki belole.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
DeFranco
nagyúr
válasz fordfairlane #11064 üzenetére
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy tök vagyok a témához, de ez most nekem nagyon furcsa. Múlt héten egy laza szellőre rekordokat döntöttünk az árfolyammal, most meg már 3 komoly fenyegetés, egy trágya államháztartási adat, egy leminősítés és már 2 mellébeszélés után olyan fapofát vág az árfolyam mint Matolcsy amikor megtudja, hogy az
ötös lottó főnyereményemekkora az államháztartási hiány.[ Szerkesztve ]
-
fordfairlane
veterán
Szerintem meg hangulati mélypont van, abban az értelemben, hogy mindenki Magyarországgal foglalkozik, és vérmérséklettől függően vonalzóval vagy ostorral akarja a politikailag helyes útra terelni, miközben sem a BUX, sem am forint árfolyama, sem a kötvényhozamok nem kiugróan rosszak régiós tekintetben. Én most veszek mindent, MOL-t, OTP, forintosítottam az eurómat, és kivárok.
x gon' give it to ya
-
fokukac
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
A kommentekben linkeltek egy cikket - persze igényel némi angol tudást - ahol tételesen leírják mi nem stimmel a riportban...
maross: Az a baj a lakással, hogy nem túl mobil dolog, befektetésnek pedig egyre rizikósabb (fizetési hajlandóság, albérlő kirakhatósága, albérleti díj által elérhető nyereség vs. banki kamat, esetleges ingatlanadó) és ha az ország helyzete stabilan a jelenlegi vagy még rosszabb állapotban rögzül, akkor az ingatlan értéke is vélhetően tovább fog csökkenni.
Persze ha "csak" a saját lakhatásodra szolgáló ingatlanról van szó ésszerű a dolog, de ott meg a jelenlegi lakás eladhatósága okozhat problémát.
Rive: Az még csak-csak, de amit itt írnak az pláne aggasztó.
fokukac: Ez szerintem a hazai sajtónak/zembereknek szólt
[ Szerkesztve ]
-
fokukac
nagyúr
Nemzetközi össztűzben állunk a hülyeségünkkel, erre kiadnak egy ilyen nyilatkozatot:
"A nemzeti ügyek kormánya a teljesítményben hisz, a számok pedig
önmagukért beszélnek: az Európai
Unióhoz való csatlakozásunk óta először
2012-ben lesz 3 százalék alatt a költségvetés hiánya, így egyike vagyunk azon hét uniós tagállamnak, amely
teljesíteni tudja ezt a célt."Mindezt így bele az ember arcába, két nappal azután, hogy kiderült, hogy a tavalyi hiány 7% volt...
Ez valami elképesztő...Tényleg ennyire hülyének nézik a tárgyalópartnereiket, a befektetőket, embereket?
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Rive
veterán
válasz maross #11058 üzenetére
Nem volt ez két hét...
Már én is elkezdtem azon gondolkodni, hogy visszaváltom az ejrót, hadd legyen egy kis haszon rajt', ha már annyira zöldben áll a megállapodás-zászló. Erre tessék. Jááááj.
Ha bele akarják faragni az idei költségvetésbe a hosszú távú strukturális hiány lefaragását, akkor az még egy derekas megszoritás az eddigiek mellé, megfelelő gazdasági vonzatokkal . Ha nem faragják bele, akkor meg valszeg lőttek az uniós pénzeknek.
[ Szerkesztve ]
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
En, jelentem, elkezdtem aktivan keresni egy nagyobb lakast magamnak, ugy velem ez az optimalis megoldas szamomra. Plusz az elmult heten lecsereltem a 3 eves szamitogepemet, meg regebbi mobilomat. Tok jo hogy most 311 az euro, ilyenkor mindig ugy megnyugoszom mikor visszajon tiz forintot, sose ertem miert aggodtam, hisz nincs semmi gond. Aztan ket het mulva mikor megint dongetik a falakat, akkor ismet jon a masik veglet .
-
-
Ringman
nagyúr
kicsit más a két ország helyzete:
- földrajzilag
- népességben
- gdp/főben
- energia- és élelemellátás importszükséglete / önellátás tekintetében- EU tag, vagy nem, stb
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
GIJoe
addikt
egyetértek, bár én sokáig bíztam vmi ilyesmiben...
-
leslieke
Jómunkásember
Mire fel szárnyal ennyire a Forint? Megtaláltam: [link]
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
-
Ringman
nagyúr
érdekes okfejtés: [link]
más:
szerintetek fog még esni a Bp-i, illetve Debreceni lakások ára?
várható-e a termőföld árának további növekedése, földmoratórium lejárta előtt?Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
g@bo
nagyúr
ha meg lesz az imf háló / és ugye ezzel együtt az mnb, és egyéb kifogásolt törvények megfelelő módosítása/ és, kierőszakolják a 9,5%-os mnb alapkamatot, mert már pedzegették, azért benézünk 300 alá, ettől nem félek.
sok speki lóvéja van államkötvényben, akik 300 alatt vették a forintot és hiteleztek minket, kérdés, ők nem menekülnek e el azonnal, ha végre nem 300 felett léphetnek.
másik, mennyire lesz fafejű a tárgyaló bizottság, és a mögötte dekkoló bábmozgató team, felfogták e végre, hogy most nincs lacafaca.
egy tuti, ha 300 alatt vagyunk, és usd 200-220 ( eur/usd is 1,3 fölé néz jóval ) akkor váltani, és vánkosbank.
-
Rive
veterán
Ouch, ez fájni fog
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
MODERÁTOR
Az aktuálpolitikai témákat kéretik mellőzni! Akinek nem világos, hogy miért, olvassa el az Alapelveket! Többet nem szeretnék szólni!
Everybody lies.
-
g@bo
nagyúr
kell a lé, mert már megmutatta a piac, megállapodás nélkül szétszedik az országot.
lehet legénykedni, de itt gazdaság ahhoz nincs.és, mivel alapkamat emelést is áraznak a varangyok, valszeg ha normalizálódik a helyzet, jönni fog ide a speki tőke. aztán lehet, a sok kijózanító pofontól idővel valakiknek megint elborul az agya, lök 1-2 arcos nyilatkozatot, és kezdődik minden előröl.
szóval, résen kell lenni, és váltani... 1* elég volt a 324+ os eur ból.
-
Cyrin
addikt
-
tkazmer
addikt
-
Ivan15
senior tag
-
Ivan15
senior tag
válasz Louloudaki #11027 üzenetére
nem nezik a külföldi turistat Schufa-ra, mert nem tudjak. Pont ez a gond. Ez a vizsgalat kötelezö. (Internetes szlanyitas -nal is ott a kiküldött szerzödesben a schufa felhatalmazas, az alairt szerzödest vissza kell küldeni postan)
amargo: lehetseges, nem tudom hogy megy Svajcban -[ Szerkesztve ]
-
Louloudaki
aktív tag
válasz Ivan15 #11026 üzenetére
külföldieket is nézik schufára? mondjuk ott konkrétan nem érdeklődtem, csak szlovákia meg svájc, ill egy osztrák bankot akartam felhívni hogy mik a lehetőségeim de még nem jutottam odáig. de osztrákoknál nem ír schufa ellenőrzést külföldiekre, csak hogy a steuerausländer népségre milyen kamatadó lehetőségek vannak.
-
Ivan15
senior tag
válasz Louloudaki #11025 üzenetére
No-ban szlanyitas elött vegeznek egy SCHUFA hitelvizsgalatot, ami csak akkor lehetseges, ha van ottani bejelentett lakcim es/vagy tevekenyseg. Külföldön (pl. Mo-n) nem tudjak onnan a Schufa ellenörzest elvegezni, ill. nincs joguk a magyar feketelistat lekerni. Schufa negativ nelkül ott nem lehet szla-t nyitni. Talan Ausztria is ilyen.
Szlovakia ugy tünik tenyleg megy. -
Louloudaki
aktív tag
válasz Ivan15 #11019 üzenetére
tényleg elég személyi szlovákiában, anyám már volt kint érdeklődni. útlevél jó ha van mellé a biztonság kedvéért.
ausztria németország kell 2 igazolvány egyszerre.
svájcban már a pénz eredetét is igazolnod kell, 2 igazolványt kérnek, és minimum 50.000chf kell a nyitáshoz. határon meg be kell jelenteni ha 10.000 eurónál több értékű deviza van a zsebedben.
ja és külföldiek sehol nem nyithatnak online csak személyesen. -
Mercutio_
félisten
G Sux-ról simán elképzelem, hogy egy nekik tetsző scenariót vízionálnak, amolyan "hátha bejön" önbeteljesítő jóslat jelleggel
DeFranco: Finoman arra próbáltam utalni
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
" A Goldman Sachs elemzői változatlanul azt várják, hogy a magyar kormány végül egyezségre jut egy IMF/EU-programról. Az elemzők ennek alapján úgy vélték, hogy az euró forintárfolyamára szóló 3 és 6 havi távlati előrejelzésüket az eddigi, a „vártnál gyorsabban máris elért" 315, illetve 320 forintról 340, illetve 350 forintra módosítják, ugyanakkor 320 forintra visszaerősödő és e szint környékén stabilizálódó árfolyamot várnak arra az esetre, ha megszületik a megállapodás a valutaalappal és az EU-val. "
"A GS londoni közgazdászai azonban a következő három hónapban még 2,50 százalékpontnyi MNB-kamatemelést és így 9,50 százalékra emelkedő jegybanki alapkamatot várnak, és ezután is csak fokozatos monetáris enyhítést valószínűsítenek. Új, felülvizsgálati előrejelzésük alapján az idei év végéig 8,00 százalékra süllyedhet vissza az MNB-kamatszint. "
remek, akkor a 320 forintos eurónak is örülhetünk, rendesen elszálló forint/hitel/kamatok mellet. remélem, nem jön be a jóslat.
-
apatyas
Korrektor
Még csak az elejébe néztem bele (hitelek, mezőgazdaság Törökországban ameddig eljutottam):
link[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
attiati
veterán
Körtvélyessy László nyilatkozta pár napja a Hírtv-ben:
Ő egyébként a Széchenyi Pihenõ Kártya kibocsátásáért felelős miniszteri biztos."Széchenyi Jenő...."
Hogy a másik oldalról is legyen idióta nyilatkozat:
Szanyi: történelmi mélyponton van a ft a $-al szemben, és a chf-fel szemben is.[ Szerkesztve ]
-
Ivan15
senior tag
válasz Angelina87 #11018 üzenetére
Szivesen. A szlovak törtenet egyebkent furcsa abbol a szempontbol, hogy csak egy szemelyi igazolvannyal mar szla-t lehet nyitni. Angliaban, Nemetorszagban nem lenne ennyire egyszerü, ott kernenek mast is. Ausztriat nem tudom (talan ott is szigorubb). De ha a nö igy csinalta, akkor ott lehet
[ Szerkesztve ]
-
Angelina87
tag
válasz Ivan15 #11016 üzenetére
Köszönöm, láttam már, de nincs annyi megtakarításom, amennyit megérné utaztatni, csak a forintot szeretném elfelejteni egy időre! De már délután remélem megoldódik valamelyest az aggodalmam!
Ha hallok vmi jó megoldást, természetesen közzéteszem!" A világon vendég vagyok."
-
deedee
őstag
bocs az off-ért,de nagyon szemléletes ábra
remélem még nem linkelte senki -
Ivan15
senior tag
válasz Angelina87 #11015 üzenetére
Ezt lattad mar? Idegeskedes helyett, aztan ha megvan a külföldi szla, at lehet ra utalni Mo-rol, ha ugy adodik. Vagy a megtakaritast folyamatosan rajta lehet tartani. Szlovakia nincs messze, es beszelnek magyarul is...De akar Romania is jo, ha az van közelebb vagy eppen Horvatorszag (kicsit varni kell, amig erösödik a Ft- es akkor utalni. De a klf-i szla-t mar most is meg lehet nyitni)
[ Szerkesztve ]
-
Angelina87
tag
" A tartalékaink megduplázódtak-. Nincs ok nyugtalanságra, a pánik el fog múlni"- Most: H.. TV. -Sírok, én mindjárt sírok.
" A világon vendég vagyok."
-
degu
senior tag
válasz maross #11012 üzenetére
A Magyarazat egyszeru! Filantrop!
A multkoriban egy csoka 2 ezreseket osztogatott valamenyik kozterunkon!
Miert? A gazdag ember nem zakkanhat meg?
/Vagy valaki megatkozta,hogy ezentul legyen lelkiismerete... /verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
-
Felmerul a kerdes, hogy ki az az...hm hogy mondjam finomam...egyszeru ember, aki ahelyett hogy bankban/valtonal atvaltana, neked adja piaci ar alatt. Ez nem olyan, hogy vevot kell keresni ra, barmelyik sarkon ott a vevo.Kiveve persze, ha nem szeretne, hogy megorokitsek a kamerak, mert szegyenlos.
-
tkazmer
addikt
maross arra célzott, hogyha tudsz piaci ár alatt venni bármilyen külföldi pénzt, akkor miért nem csinálod azt, hogy veszel, aztán eladod a bankban piaci áron, megint veszel, megint eladod, stb stb
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
-
tkazmer
addikt
ha sokkal olcsóbban tudnál a piaci árnál szerezni egy adott pénzből, akkor jóhogy érdemes meglépni, de ez nem államcsőd elleni fedezék, hanem arbitrázs
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #11005 üzenetére
Nekem még 250 huf/eur árfolyamnál ajánlottak 150-ért
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
Azért valami hozzáértővel nézesd meg nem hamisak-e azok a sokkal olcsóbb bankjegyek
-
maláj
addikt
akkor jól gondoltam a dolgokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- Be quiet! SYSTEM POWER 9 600W
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- lenovo yoga 7
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!