Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aAron_
őstag
válasz
Oppenheimer #105001 üzenetére
Többség ETF-en keresztül vesz hosszú US kötvényt, ott nincs jelentősége a kettős adóztatást elkerülő egyezmény felmondásának.
Ha valaki közvetlenül a kötvényt szeretne venni, de nem akar kamat után extra adót fizetni, akkor Treasury STRIPS jó lehet neki (nem vagyok adószakértő, lehet ebben is van valami buktató), ami tulajdonképpen egy zéró kupon kötvény, kuponok le vannak vágva róla.
#104997Mercutio_: Nagy emelkedés vagy esés után maximum a volatilitás növekedése várható, árfolyam élmozdulásának iránya ebből nem következik.
#105004Oppenheimer: Most, hogy van IB-nél TBSZ, lehet én is majd átvariálom, és cserélem STRIPS-re a USD kötvény oldalt. Szimpatikusabb nekem is ez a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest