Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
oceanearth
őstag
válasz
luciferc #133 üzenetére
egy valamit nem értek, miért vesztené el a barátait az em,ber ha belép egy ilyen céghez. komolyan mondom néha azt hiszem nem olvasod el amit írok, nem feltétlen kell erőszakosan a barátaid agyára menni.
zsebpénz meg jól jön, mert sajnos nemrég halt meg édesapám így valami olyan munka után kell néznem amit tudok a suli melett is csinálni, ez meg pont ilyen. -
oceanearth
őstag
válasz
luciferc #132 üzenetére
nem egyszerűen feleslegesnek tartom ezt az egészet. nem szeretek vitázni. ha ez nem tetszik akkor nem tudok mit csinálni. kurvára nem ezt akartam elérni, hogy ide írtam ebbe a témába, csak sajnos az emberi természet ilyen, folyton kötekedik és mindenben kételkedik, ami új. ''kételkedem, tehát vagyok''
ha tényleg érdkel a dolog szivesen elmondom neked élőben, de nem fogok veled így személytelenül az interneten beszélgetni. ja és élőben sem vitatkoznék veled, mert értelmetlen dolognak tartom, bár 1es emberek szerint ha már vitázol egy emberrel akkor valamennyire érdekli őt a dolog, én nem ezen a véleményen vagyok. bizonyára én kevés vagyok hozzá, hogy elmondjam az mlm lényegét, mert te tételesen tagadsz midnent ami az mlmhez kapcsolódik.
de tényleg hagyjuk abba ezt az értelmetlen szélmalomharcot -
oceanearth
őstag
válasz
luciferc #128 üzenetére
na itt hagyjuk az egészet, a hozzászólásaim vszínű töröltetni fogom. ezt akartam elekrülni. de sajnos az emebri természet ilyen. szerintetek szar az mlm szerintem meg nem, mint már mondottam nem meggazdagodni akarom a barátaimtól, mert azt én is undorítónak tartom.
[Szerkesztve] -
oceanearth
őstag
-
oceanearth
őstag
na akkor tisztázzuk. az mlm más mint a piramisjáték, valamennyire köze van hozzá hiszen itt is piramisok vannak, DE a piramisjátéknál csak az jár jól, aki fönn van. az mlm-nél, pontosabban az FLP-nél(ezt ismerem) ha belépsz belőled indul ki egy újabb piramis. ha te kereskedsz, akkor a fölötted lévő(szponzor) jutalékot kap, amit a cég fizet ki neki, nem a te jövedelmedből veszik el és nem kell neked többet fizetne a termékért. hát ez így nagyon pongyola és pontatlan megfogalmazás, de remélem érthető a lényeg. a piramisjátéknál, kurva sokat dolgozol és ha nem az elején kezdted, akkor nem viheted sokra, ez az mlm-nél nem így van. nyilván nehezebb ha később kezdted, mert már sok ember dolgozik a cégben, de az mlm-nél sikerket tudsz elérni akkor is ha nem a legelején kezdted.
viszont ezt a vitát, szerintem itt hagyjuk abba, én kivánom nektek, hogy soha ne találjanak meg titeket az életben mlm-es dealerek és, hogy mlm nélkül boldoguljtaok az életben, én ezt 1 lehetőségnek tekintem -
oceanearth
őstag
válasz
luciferc #118 üzenetére
sajnos pont nem érted az mlm léányegét. bár biztos, hogy én vagyok a hülye és te átlátsz ezen, hogy ez mekkora összeesküvés, mekkora átbaszás. ha gíy gondolod legyen átbaszás, egyébként sok mlm cég tényleg az, de ott ahol nincs belépési díj, csak emelkedni tudsz, ha elérsz egy szintet azt életed végéig tarthatod az miért nem jó??
-
oceanearth
őstag
válasz
luciferc #117 üzenetére
240 fajta termék van, ha ez neked nem elég váalszték aloeből az saját gond. az 1 dolog, hogy tele van magyország hülye aloe verás ügynökkel akik lépten nyomon leszólitanak, hogy olyat tukmáljanak rád amit nem akarsz, de hidd el nem midnenki ilyen például én soha nem fogok rádtukmálni olyat amit nem akarsz
-
oceanearth
őstag
válasz
luciferc #116 üzenetére
''Olyan árú terméknél elvárnám, hogy minimum a gyógyhatását klinikailag igazolják, vagy merjék kitenni a konkurens termékek közé.'' ahhoz, hogy kitegyék rengeteg pénz kell, amitől még drágább lenne a termék, ezért nincs reklám illetve ezért nincs a patikákban, mert akkor még több kézen menne kersztül a termék és még drágább lenne.
most nem azért de midnenben kételekdtek, miért lenne jobb ha valaki azt mondaná, hogy ez igen hatásos, úgysem hinnéd el, mert találnál valmi kifogást, próbáld ki
[Szerkesztve] -
oceanearth
őstag
''Na, neki biztos megéri, hogy a sok bevadított rabszolga hajt neki.''
hát neki biztos, most erre mit mondjak??
egyébként örök élet tényleg nincs. azért mert valaminek van neve az nem azt jelenti, hogy kupac szar. nem én találtam ki a cég nevé, lehet menni a faszparaszt amerikaiknak elmondani -
oceanearth
őstag
válasz
luciferc #110 üzenetére
nem nem akarok semmit nyilvánosan megvédeni, ez nem háború, ezért légyszives ne is vedd annak. nem tudom fórumon keresztül elmagyarázni neked az mlm lényegét és ha te egy hülyeségnek tartod, tartsd annak, én nem hiszem, hogy egy szóval is mondtam volna, hogy gyere csatlakozz
-
oceanearth
őstag
válasz
luciferc #111 üzenetére
hét elején megkérdezem a dokitól. okk??
egyébként ha orvos lennél, tanultál volna ilyeneket.
na reagálva a modnandódra, én is alja munkána tartom azt, amikor valaki a régen nem látott rokonát, ismerősét felhívja, hogy eladjon neki valamit. ez tényleg undorító, lehet ezt a munkát ha hiszed ha nem máshogy is végezni.
[Szerkesztve]
''én nagyon szivesen hallanám azok véleményét akik elutasítják az mlm rendszereket, de reagálni nem hiszem, hogy lenne erőm.'' ez volt a 2. hszem
[Szerkesztve] -
oceanearth
őstag
válasz
luciferc #107 üzenetére
''mivel az FLP előre mondta, hogy gyógyhatású, így most már tessék bizonyítani, hogy tényleg az! mert addig simán hazug a cég.'' ezt te sem gondoltad, hogy most én elkezdem biológiailag bizonyítani a gyógyhatását, nekem sokkal többet ér az, hogy kipróbálom és megtapasztalom, hogy hat vagy nem. amit kipróbáltam az hatott, ez idáig 2 termék.
egyébként az aloet hiába elfogadjátok hiába nem több ezer éve ismerik, régen úgy hívták a ''csendes gyógyító'', bibliában 7 helyen szerepel mint gyógító, kolumbusz izabella királynőhöz írt levelében is említi, mint a boldogság egyik feltételét. -
oceanearth
őstag
válasz
luciferc #106 üzenetére
figyelj, ha aakrod nagyon szivesen odadom a könyvet neked, bár úgysem fogod elolvasni, nem szeretnék ennyit erről írni, mert nincs sok időm bár érzem ebből is végeláthatatlan vita lesz, neked ez a véleményed nekem az, ezért most nem fogok reagálni, mert úgysem jutnánk közös nevezőre. legyen akkor az mlm egy szar alja munka ami nagyon gagyi. pont ezeket a parázs vitákat akartam elkerülni, ha esetleg tényleg érdekel az mlm, akkor személyesen elmondom, mert úgy fair szetm nem így fórumon keresztül hadakozni.
''ja, és tudnál erre hivatkozást adni? mert ez így eléggé nulla pontos.''
Dr. Szigetvári Iván mondta, magyarország egyik vezető nőgyógyásza, utána lehet nézni neten, a névnek meg a mondandónak is -
oceanearth
őstag
hát igen. rá volt írva a kézítményekre, hogy gyógyhatású, ezért ki kellett csengetni 60 millát. hát sajna van ez így. azóta ez nem gyógyhatású készítménynek van feltüntetve hanem táplálékkiegészítőnek.
''A Forever Living Products Egészségügyi Élelmezési és Kozmetikai Termékeket Forgalmazó Kft., Magyarország a Tisztán és egyszerűen kiadványában, az általa forgalmazott hangkazettákon, valamint a nyomtatott és elektronikus formában megjelenő (Forever Aloe című) havilapjában a felhasználói tapasztalatok közzétételével termékeinek gyógyhatást tulajdonító tájékoztatást adott, az azt alátámasztó hatósági eljárások lefolytatása és a szükséges engedélyek megléte nélkül. ''
el felejtették a tanácstúl megkérni a zengedélyt
[Szerkesztve] -
oceanearth
őstag
-
oceanearth
őstag
nem idézném be azt a 10-20 mondatot, mert nem akarok annyit írni, ha kell szivesen odadom a könyvet és megérted. ''attól, hogy valamit hosszan és körülményesen írnak le, hogy megetessék a néppel ez mekkora nagy dolog, az attól még nem biztos, hogy az.'' ez le van írva 100 oldalban a kereskedelemről hány ezer oldal van leírva??
nem akarok vitatkozni, de sztem egyáltalán nem alja munka. nem porszívókat árulok és nem fölösleges termékeket, hanem olyanokat, amik segítenek az egészség megőrzésében. egyenlőre még azért nem árulok semmit, mert előbb magamon szeretném kipróbálni őket, mert nem akarom becsapni a barátaimat, hogy valami olyat vetessek meg velük, ami nem hat. idáig 1 terméket próbáltam ki, amiről pozitív tapasztalataim vannak.
lehet ezt a melót undorítóan csinálni, mindenkinek midnen szart el akarsz adni és midnenkit be akarsz szervezni, de az mlm-nek pont nem ez a lényege. én nem fogok senkihez odamenni és az utcán ajánlgatni a termékekete, hogy figy ezt vedd meg. az ismerőseim, barátaim körébenfogom csinálni és nem is az a célom, hogy meggazdagodjak belőle, hanem, hogy egészségesek maradjanak a barátaim, ismerőseim.
ha azt vesszük, hogy a földön minden élőlény addig él amíg növekedik és ezt megszorozzuk 6al, ez elég elrisaztó szám. az emebr kb 20-25 éves koráig növekedik, vagyis 120 évig kéne élnünk átlagban. ezt az arányt midnen állat teljesíti, orvosok bizonyították, csak az emebr nem!!! akkor most el lehet gondolkozni, hogy egészséges vagy vagy nem??? -
oceanearth
őstag
válasz
concret_hp #95 üzenetére
eddig 2 előadáson voltam. kb úgy 4 órát. vettem egy könyvet. hogy mennyit kersetem vele?? mivel még nem léptem be, majd csak fogok, de már tudok szerezni ntermékeket, ezért még nem is ajánlok senkinek semmit, de már kerestem 3 terméken 3000ft-ot.
a disztribútor az egy idegen szó, jelentése terjesztő -
oceanearth
őstag
ja és átnéztem a topikot, nem lehet reagálni a dolgokra. network marketing rendszer nem ilyen egyszerű nem elhet fórumokban átbeszélni. több száz oldalas könyvek szólnak a felépítéséről. a legrövidebb könyv is 100 oldalas, amiből a lényeg az első 30 oldla. kb. ennyi kell ahhoz, hogy átlásd az mlm rendszert. sajnos sok szar cuccot árulnak mlm rendszerek és sok hülye ember van, aki nagyon rámenős és embereket toborz, így megértem egyes emeberek felháborodását. egy jó mlm üzletépítőnek max. 5 munkatársa van, akinek ennél sokkal több van az nem jól csinálja. általában erőszakosok, rámeősek stb. stb.
én nagyon szivesen hallanám azok véleményét akik elutasítják az mlm rendszereket, de reagálni nem hiszem, hogy lenne erőm. -
oceanearth
őstag
akkor élesszünk topikot, úgy néz ki én is disztribútor leszek. van itt még valaki aki benne van az FLP-ben?? masoyama te neked mi a titulusod??
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest