- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
teljesen semleges illatra.
amiért én nem a gilette gélt mondom az az mert, legalábbis nálam nedves maradt. az old szpájsz meg teljesen szárazan tartja a hónaljat nem maszatolódik, nem érzed hogy kenődik, hogy ragadnál. szerintem jobb nem nagyon van piacon most.
csak arra figyelj, hogy ne kend össze vele a ruhád, mert marad szép fehér csík, én rendszeresen mai napig eljátszom néha ezt
[Szerkesztve] -
Integra
titán
tildy én komolyan mondtam neked.
ha borotválod vagy gyantázod magad, akkor ez a fehér krémstift bejöhet.
a nő és a férfi bőre kb tök ugyanaz, ez a csak nőknek meg csak férfiaknak dolog meg csak marketing. a női borotva tök ugyanaz a penge mint a férfi, ugyanez igaz szinte teljesen a dezodorokra is. egy próbát megér szerintem. tényleg jó az old spice fehér krémstiftje. -
Integra
titán
válasz
ladista #1224 üzenetére
nos, ehhez nem tudok mit hozzá tenni, talán csak annyit, hogy sem a farok méretemre, sem a szexuális teljesítőképességemre és fantáziámra nem volt még panasz a hölgyektől...
kis suttyó ''barátom''
mod: lol, még kiszedted gyorsan a neved is az info ablakból, láttalak, te kis falusi bohóc...
[Szerkesztve] -
Integra
titán
úgy kell nekik.
mindenki úgy gondolja ahogy, de azért csak hogy egy példát mondjak, nem mindegy, hogy a barátnőd úgy nyal e végig a nyakadtól a farkadik hogy szenvedéllyel és kőkeményen, vagy közben 10x megkell állni hogy kiszedje a szájából a szőröd... de hát azok a csajok biztosan erre gerjednek és úgy szeretik és jó úgy ahogy van, nincsenek igényeik, mert elfogadják olyannak a másikat ahogy van -
-
Integra
titán
tudod miért kezdi egyre több nő felvállalni a ''pfújolást''?
mert nem szeretik a szőrt, csak eddig hallgattak róla, mert a társadalomban nem volt elfogadott egy palinál. kb ennyi az oka.
semmi rosszat nem látok ebben.
én is kirohanok a világból egy szőrös muff láttán. vagyis rohannék, de szerencsére ezt eddig mindig megúsztam -
Integra
titán
válasz
bambano #1110 üzenetére
szerencsére minden eddigi barátnőm teljesen csupasz volt és most is az
de te valszeg imádod a nagy erdőt, pfuuuu, hogy bepálhat, milyen szagok lehetnek ottan kéremvagy csak nem mered asszonyt megkérni, hogy ugyan már goto kozmetikus. vagy netalán akkor neked is kéne menni, aztán jobb a békesség?
[Szerkesztve] -
Integra
titán
nem értem ezen mit csodálkozol.
először persze hogy furcsa és kényelmetlen. aztán a bőr alkalmazkodik meglepően gyorsan. és hamarosan fel se tűnik. utána pedig már kifejezetten zavar, hogy ott van.
amúgy biztosra veszem, hogy asszonyt ha megkérdeznéd, azt vágná rá hogy neki jó így is, de legbelül rohadtul örülne, hogy nincsen. -
Integra
titán
válasz
God Vazzeg #1023 üzenetére
természetes, nem is vitatom hogy kényelmes, ne érts félre.
de itt a városban legkevésbé sem tartom se praktikusnak, egészségesnek pedig pláne nem.
de ez a kúl, így kell itt kinézni, a nők erre buknak.
jó olcsó, nem látszik, hogy az embernek nincsen pénze, mert mindegyik ugyanúgy néz ki, lehet benne vagánykodni, érted
bp egy más világ, itt aztán az összes baromtípus megvan keményen...
menj el a bedbeachre egy ilyen white partira, én csak ''áriaparti''-nak hívom, tanulságos -
-
Integra
titán
válasz
God Vazzeg #1019 üzenetére
tengerparton tényleg jó viselet, oda való, de itten ebben a büdös és mocskos városban este divat nyáron, azt hiszik, a betonbeach az igazi
innen már csak egy lépés a bedbeacs white parti a ''kiváltságosoknak'' -
Integra
titán
válasz
God Vazzeg #1014 üzenetére
hosszú idő óta ma kénytelen voltam újra bemenni a westendbe és sztoikus nyugalommal konstatáltam hogy ugyanolyan putri kinézet a divat most is mint tavaly... de ami szemet szúrt, hogy a pasik kezdenek egyre buzisabban öltöznil.. mint a selyemfiúk.
elképesztő -
Integra
titán
válasz
Nowhereman #962 üzenetére
nem tudom sajnálni egyiket sem
-
Integra
titán
én meg nem olvasok semmi ilyen szemetet, talán ezért van fogalmam a nőkről és ezért van ilyen véleményem azokról akik torz világot, világnézetet igyekeznek elfogadtatni velük..
szerintem ne butítsd magad ha nem muszáj, még viccesnek sem azok ezek a glossy magazinok
ford fairlane rluz
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
God Vazzeg #955 üzenetére
mikor néz ki egy ronda nő még rondábban?
ha megpróbál szépen kinézni. -
Integra
titán
egy így gondolkodó vérfeministával összekerülsz és aztán azt mondod, hogy nem érdekel és távol tartod tőle magad, szimplán azért mert az ilyen megvan bolondulva, erre ő kapásból azt fogja mondani, hogy gyáva vagy és félsz egy kemény nőtől....
na, az ilyen úgyis egyedül marad, vagy kerít magának egy papucsot, akinek kénye-kedve szerint dirigálhat
szar ügy -
Integra
titán
válasz
master bud #860 üzenetére
nők között is van ám hatalmi harc, nem is kicsi....
de az mindig vicces mikor két nő tépi egymás haját -
Integra
titán
LOL:
Bővebben: link
érdemes az egész mancs cikket is elolvasni
komolyan ezek a nők... imádják a saját életüket feleslegesen és értelmetlenül megkeseríteni -
Integra
titán
válasz
Don Vittorio #550 üzenetére
szerintem ez ilyen egyszerű, mindig meglehet találni, hogy ki miért és hova tartozik
-
Integra
titán
máshol leírtam hogy egyik német jóbarátom bőrrákot kapott mert huszonéves korában állandóan a tengerparton égette magát szénné csajozás közben.
most 42 éves az ember. a lényeg hogy berlinben az egyik legspécibb klinikán az egyik legnevesebb prof kezelte, minimális chemot kapott és végülis teljesen meggyógyult, de évente kontroll van.
ez a prof mondta, hogy az emberi bőrnek évi netto 50 óra napozás, fény bőven elég.
csak a számok egyszerűsége kedvéért mondjuk azt hogy ez minden héten nettó 1 órát jelent. ha már csak heti 2x12 percre eljár az ember egy sima normális szoláriumba, nem ezekbe a turbo kályhákba ahol szétégsz, akkor már bőven elég és olyan barna vagy, mint a kis kokszos... és a bőrödnek se lesz baja.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
én ezt a következő képpen látom
1. vannak az igénytelenek, igénytelenebbek vagy kevésbé igényesek, akik szarnak magukra, de ők szarnak a világra is, pont nem érdekli őket hogy ki hogy áldoz magára, de nem is zavarja és nem vicsorognak azokra akik adnak magukra. ez a toleráns kategórai, élni és élni hagyni.
2. vannak azok az igénytelenek, igénytelenebbek, vagy kevésbé igényesek akiket viszont zavar mások igényessége. megítélésem szerint ez első sorban anyagiakkal és világnézettel, de inkább előbbivel függ össze. ez az értetlen kategória. a szeretne de nem tud kategória.
3. vannak az igényesek, akik adnak magukra és noha furcsállják, nem értik, de elfogadják hogy mások igénytelenek, igénytelenebbek vagy kevésbé igényesek és nem vicsorognak különösebben a magukra kevesebbet adókra. ez megint a toleráns kategória, élni és élni hagyni.
4. vannak az igényesek, akik adnak magukra, de az igényteleneket, igénytelenebbeket, vagy kevésbé igényeseket lenézik, szánják etc. ez meg szimplán a bunkó kategóra. -
Integra
titán
behányós szmájli.....
berakom ide is minden pasira gondolva, hogy még tudja, érdemes nőre nézni!!
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Integra
titán
''Ugyanúgy nem az a lényeg , hogy kövér vagy sovány, vagy mások számára szép vagy csúnya, ha nekem tetszik, főleg arcra, akkor nyert ügye van.''
azért ez nem teljesen van így.
megismerekedem valakivel, összejövünk, együtt vagyunk, aztán az illető lány elkezd hízni mint a fene. nem tudom, de én biztosan nem hagynám szó nélkül, nem egy 100 kilós nőbe szerettem bele, arról nem is beszélve hogy hány területen ront el egy ilyen dolog egy kapcsolatot.
sajnálom azokat a pasikat akik ilyen nőket fognak ki, gyönyörű pár, aztán mikor összeházasodnak, az addig magát keményen karbantartó nő, elkezd leereszteni, meg segget növeszteni, mert ''révbe ért''... a srác meg kivan akadva, el van keseredve, teljesen jogosan.
természetesen ez fordítva is lehet, a pasi is megcsinálhatja ugyanezt.
vagy érzéketlen bunkó lennék, mert nekem a kinézet is fontos a másikban, nemcsak a belső? -
Integra
titán
válasz
burgatshow #98 üzenetére
most én is megtudtam hogy metroszekszuális vagyok nagy valószínűséggel...
keblemre barátom
de végülis még megmenekülhetek, mert visszanő a hónaljszőrzet!! -
Integra
titán
én tényleg nem akarok kötekedni veled, de már észrevettem, hogy neked szinte mindig mindenben ami külsőséggel, megjelenéssel, ápoltsággal kapcsolatos, bajod van.
és ahogy én kivettem a számtalan e témakörben elkövetett írásodból, számomra úgy tűnik leginkább saját magaddal van bajod.
nem csinálsz magaddal semmit, és aki meg csinál magával, az már nem természetes, gáz etc.
pont ezt szúrta ki aesir is, meg mások is. én csöndben maradtam, de komolyan, most szólok, tartok tőle, hogy most megint ez lesz, mint megannyi topicban már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest