Új hozzászólás Aktív témák

• nyávogi

tag

válasz Integra #1167 üzenetére

nomármost: kalandos életem folyamán voltam már ''csupasz-csiga'' pasival, de itt is csak azt tudom mondani, hogy mivel ez nekem nem központi kérdés, (mármint a pasas bundájának meg-, vagy nemléte), ettől nem volt jobb/rosszabb a szex :)
    Sőt, ha elvonatkoztatok az érzelmektől (nő létemre :mrgreen:), akkor voltam olyan pasival is, akivel semmit nem akartunk egymástól érzelmi téren, illetve tök jól elvigyorogtunk, de igazából csak a libidónkat járattuk csúcsra. Ha megtépsz, sem emlékszem mennyi szőre volt, de arra igen, hogy remekelt az ágyban :mrgreen:
    Mivel neked az erotikus fantáziád/vágyaid valószínűleg a tökre csupasz bigék izgatják, ezért neked ez már kritérium. Ezzel semmi gond. Te is jobban érzed magad gyantázottan/borotválva, ezzel sincs gubanc. A lényeg, hogy mindkét fél elégedett legyen egymással. Gondolom, te már tudat alatt, gondolkodás nélül kiszűröd magadnak azt a tipusú csajt, aki ezen a téren hasonló ízléssel bír, mint te, így aztán nem meglepő, hogy csak borotvált nőid vannak.
    Erre írtam, ogy kinek a pap, kinek meg a toronylakó galambok...

szerk:

tbs 1166#: hát az télleg ciki ;]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés