Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na hát elvitték ma a kocsit.
-
válasz
Hieronymus #8 üzenetére
Jó ötlet éa meglátás. A héten még varok, hogy a szomszednak kell e. Ha nem jelentkezik. Akkor ennyi. Evyébkent a facséra kiraktam akönyv cikket.
-
Hieronymus
veterán
válasz
Lalikiraly #7 üzenetére
Te nem egy autót adsz el, hanem egy kultikus tárgyat. Nagy az ismertsége, Egy hasonló autóhoz képest sokan ismerik és sokat tudnak róla.
Nyomjad a blogod a fészen és minden lehetséges helyen. Lesz olyan személy, aki meg akarja majd venni. Szinte minden áron, -
válasz
Hieronymus #6 üzenetére
Hát igen, jó meglátás. Érdekes módon rettentően felment az autók ára. Persze a pocsolyatúró forimt miatt is. De eladni? Nulla a vásárlóerő.
-
Hieronymus
veterán
válasz
Lalikiraly #5 üzenetére
A merci eladáskor mellékelt a blogodat, mint karbantartási jegyzőkönyvet.
Félig kultikus tárggyá emelted már ezt az autót. Ez némi felárat is megér.Nyilván annyi felárat nem fogsz bezsebelni, mint XVI. Benedek pápa (Joseph Alois Ratzinger.) lepusztult VW autójáért kifizettek.
-
Egyébként én is sajnálom eladni, de ahhoz hogy rendbe-szedjem fullra még több energia kéne, meg ott az Opel is. Így inkább mindkettő helyett egy új álomba kezdek. (Már lehet meg is van a kiszemelt áldozat. Nagy meglepetés nem lesz.) Csak talán megfontoltabban. ennyi. Meglátjuk.
-
Nagyon szívesen, de nem fogtok cikk nélkül maradni
Maradunk hazai vizeken.
Az biztos. Hát most egyelőre úgy néz ki, hogy meg sem kell hirdetnem, mert az utca-szomszéddal éppen ma beszéltem. Hát a rézbőrűek lehet hamar elvinnék, de annak nem eladó. Azért nem egy munkásautó. Még ma holnap két három apróságot megcsinálok rajta. Egy égőt is ki kell cserélnem azt megvettem. Meg kitakarítom, és minden olyat kipakolok belőle, ami nyilván nem az új tulajra tartozik.
-
ncc1701
veterán
Kár érte, azt hittem, megtartós lesz. De a munka árakat amúgy simán szorozhatod 5-el, nekem kb annyiba kerül minden itt pesten.
-
Freiherr
őstag
Jó kis sorozat volt, köszi.
-
nikilauda
senior tag
Szerintem ennyiért simán eladod.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Hát úgy néz ki eljött az "utolsó" epizód. Persze csak hipotetikusan.A gyakorlat máshogy fog...
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ukrajnai háború
- E-roller topik
- Politika
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest