- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t.zsolti #9765 üzenetére
Nagyon szívesen!
Ha nincsen egy olajfinomítód, vagy nem hétvégi autónak szánod, akkor felejtős...A motorral nem is lesz gondod, inkább a motortérben a nagy meleg miatt lesznek elektromos problémák.
Valahogy a benzines modelleknél máshogy oldották meg a kábelezést, ott nem gyakori ez a baj.Szerintem jó 126-ost nem fogsz kapni 2 Milla alatt. Annyit meg szerintem nem ér már, hacsak nem kifejezetten ilyenre utazol és a pénz nem számít...
124-es nem játszik? 1 Millióért nagyon jó 300-as olajkályhákat kapni.
De Székesfehérváron van egy autómentős srác aki 6-700 körül árul egy W210 300D-t ami baromi ritka, de szerintem a legjobb motor!! 3 literes 12 szelepes szívódízel!! Kb másfél millió kilométerig bontás mentes a történet. Ahogy néztem a kasznija is vállalható, itt-ott beleharapott már az idő vasfoga, de az meg jól az alku tárgyát képezi.Vagy amit már mondtam; E290TD 20V a másik befutó. Jó nyomatékos motor, halkabb mint 300D és szofisztikáltabb is, de egyben kényesebb is! Ezt mondjuk 1 Millióig nem kell megbontani.
Nekem E270CDi van, ebben most volt 500 ezer és megcsináltattam a generált, mert sajnos ez már "csak" ennyit bír egy szuszra. 330 ezer Forint volt összesen, ebben volt porlasztóelem csere, hengerfej le-fel,minden tömítés cseréje, turbó csere is lett volna, de a felújított IHI turbó olyan rohadt hangosan visított, hogy visszaraktuk az öreg Garrett-et, ami már egy kicsit mocskol de hangtalan.
Ha van kérdésed, csörgess meg, az gyorsabb, informatívabb és személyesebb...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Kedvenc zene a mai napra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BMW topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egérpad topik
- Milyen autót vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest