- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Áhh! Hát, ez 10000%osan szubjektív, de az A mercik szerintem semmire nem jók. Merciségből, luxusból, nagyvonalúságból nincs bennük semmi. Cserébe javíttatni...és lesz mit... drága. Kifelé pedig.... számomra inkább minuszba megy a presztizse, egy régi swiftet is többre tartok, mert az "őszinte
" . Szóval azon kívül, hogy van rajta egy csillag, inkább veszítesz. Illetve olcsón, kis területen jót építeni...nem nekik van a legnagyobb tapasztalatuk. Egy gen2 Focus szerintem egy atomvillanás, és zseniális autó ehez képest, hasonló árban...de még azok is inkább drágábbak amik nem túlzóan foglalkozósak. Ez inkább gen1 ár. Én nagyon messziről kerülném ezta konkrét példányt. Az mindenesetre biztos, hogyha tetszik, megvennéd, mindenképpen szánj rá 20-30ezret hogy valahol nézzék át, hogy mennyire kicsi/nagy pénztemető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest