- eBay-es kütyük kis pénzért
- Internet fejlesztés országosan!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megoldások IBS/IBD-re
- Asszociációs játék. :)
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa83
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!!
Régebben írtam hogy jártam az autómmal, az izzítógyertya szétpukkant és belesett a hengerbe egy darabja!!
Sajnos nem jött ki belőle, ezért szét lett kapva a motor!! Hozzáteszem ez volt az első megbontása a motornak!Ha már szét lett szedve akkor kapott egy új gyűrűsort, hajtókarcsapágyat, mert a gyűrű már meg voltak kopva!! A hengerfal teljesen jó nem volt válla még a gyári honolás van benne! az adagoló is le lett véve mert tömítést kellet cserélni mert ott kezdett folyni az olaj! Minden frankó össze lett rakva a motor, próba semmi!! Megy a nézelődés miért nem megy!! Levettük a nyomócsöveket, megy az indítózás,és akkor látjuk hogy az adagoló csak két helyen nyomja a gázolajat a négy helyett!! Most én kérdezem hogy ilyenkor mi van??? Mert a szerelő aki csinálja már eldobta az agyát,mert nem tudja mi van!! Az adagoló már 15-lett levéve, visszarakva és mindig ugyanaz!!! minden jelen van!! Az adagoló biztos jó mert lábon ment oda az autó semmi nem volt az adagolóval! Nekem már megáll az eszem!! Ti tapasztaltatok már ilyet?? Meg van köztetek szakember mi van ilyenkor?? Vigyem el máshoz?? Papírforma szerint menni kellene!!! Minden jelen van jó helyen áll!! Bár mi tippetek van az is jó! Remélem tudtok segíteni! Előre is köszönöm!!W123 240D 1978
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Apple notebookok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mikrotik routerek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...