- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
WillyX
tag
Na, szépen jártam ezzel a futóművel.:] Felbuzdulva azon, hogy lehet állítani a hátsót, ezért tegnap elvittem Nyíregyházára a Marsóba. Fickó közölte, hogy dőlést nem lehet állítani. Szóval vagy a szervízkönyv nem ok, vagy a fickó.
Lényeg azért, hogy bemérte műszerrel és az jött ki, hogy nem is úgy áll a kerék, szóval szerinte a gumi, ami rosszul kopott elől volt régebben és az előző tulaj hátra tette.
Az első futóművet pedig már nyáron rendbe rakattam, mert műszakin nem ment volna át, olyan rozsdás volt minden. Szóval lehetséges a dolog. Lényeg, hogy megnyugodtam, hogy egyelőre ez rendben van. Mondjuk ez a szervízkönyves dolog azért még izgatja a fantáziámat.
Ilyen van, hogy ekkora baki van egy könyvben? Vagy szérián belül lehet ilyen eltérés, hogy egyikben lehet állítani, másikban pedig nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged