Új hozzászólás Aktív témák

• Batman2

őstag

Hi

Szerelt már valaki fék főhengert ??? :F :F

Elvileg szét szedhető kellene legyen, mivel láttam hoizzá javítókészletet !

Kipucoltam a fékrendszert, de annyira gyengén pumpált már a fö fkéhenger, hogy képtelenség volt légteleníteni, van egy másik főhengerem is, de az sem tökéletes, mivel az meg a lenyomás után lassan engedi a nyomást.

Ha meg veszek egy harmadik bontottat, mi garantálja, hogy jól működik, legfeljebb, ha még benne van a járgányban és ki tudom próbálni, de az is meddig jó ??

Szóval inkább javítani, felújítani kellene már.

A motort hűtőrendszerét megint kimostam a tegnapi út után, de majd egyszer egy kis ecetsavval is átforralom, mert tele van lerakódással a rendszer, az meg jelentősen hátolja a hőleadást.

Az út alatt az is kiderült,hogy valóban eszi a motor az olajat, azért is füstől erősebben kékesen.
    330km alatt megevett kb 1L motorolajat !!! :Y
    Kicsit meg volt hajtva a motor, bár azért nem katasztrófálisan, 90-110 közötti tempóval mentem tartósan, egy rövidebb szakaszon mentem 120-125-tel.
    Akkor már kicsit emelkedett a motorhőmérséklet, de még nem veszélyesen.
    Ezek után az első lámpához érve, alapjáraton 0,5 körüli volt mindössze az olajnyomás !

Mondjuk szerintem igen szar olajat tehetett bele a szerelő. Vettem 1L 10W40-es Valvoline olajat és azt önt9ttem bele pütlásként.
    Visszafele úton, kb 110km alatt viszotn nem evett jelentős mennyiségű olajat, de azért továbbra is jól füstől kékesen.

A baj sosem jön egyedül, ha a fékkel tudtam valamti csinálni, akkor majd el tudok menni a motorszerelőhöz is, kiváncsi vagyok it mond, már főképpen a szétszedés után, mivel ez egyértelmű, hogy nem jó.

A veterán autó bemuatató jó volt, nagyon sok szép, érdekes játgányt láttunk, bánhatja, aki nem jött !!! :) ;]

Üdv.:

[ Szerkesztve ]

Batman2 - Viva la Mercedes W123-200D 1979

Új hozzászólás Aktív témák