- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amivel foglalkozni kell:
-kormánynak van egy kis holtjátéka
-ha bekapcsolom a fűtést, és beindul a venti, akkor elkezd nyikorogni néha, ami rohadt idegesítő tud lenni (legmagasabb fokozaton hallgat csak el)
-mint említettem, a váltó nem 100%-os
-első lökös csere
-ablakmosó hajlamos bedurcizni, és csak akkor spriccel amikor Őnagysága úgy gondolja.
-a vákumcsövek mintha nem mind lennének a helyükön.- persze, mert globoid csigás, pitman karral. Csak hisztizel, én kipróbáltam nincsen annak olyan holtjátéka, hogy zavaró legyen. A feszes 60 ezret futott, fogasléces Suzuki után még az én vasamnak is brutál holtjátéka van érzetre!
- ez típushiba! megtanulsz ezzel együtt élni, vagy veszel BMW-t és akkor megtudod mi az igazi szopás! Az enyémben, ha ügyesen nyomkodom a venti szabályozó gombját még a boci-bocit is eljátssza a nyikorgással!
- az valóban kíván egy látogatást a Hanácseknél!
- győzött a szomszéd kapuja végülis?
- mondjuk nem ártana fagyálló bele
- ezzel kezdtem, mikor először felnyitottam a motorháztetőt. Van ott mit patkolni, kb. 20 vákuumcső lifeg szabadon!De a legfontosabb: reggel jössz kávézni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest