- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Amivel foglalkozni kell:
-kormánynak van egy kis holtjátéka
-ha bekapcsolom a fűtést, és beindul a venti, akkor elkezd nyikorogni néha, ami rohadt idegesítő tud lenni (legmagasabb fokozaton hallgat csak el)
-mint említettem, a váltó nem 100%-os
-első lökös csere
-ablakmosó hajlamos bedurcizni, és csak akkor spriccel amikor Őnagysága úgy gondolja.
-a vákumcsövek mintha nem mind lennének a helyükön.- persze, mert globoid csigás, pitman karral. Csak hisztizel, én kipróbáltam nincsen annak olyan holtjátéka, hogy zavaró legyen. A feszes 60 ezret futott, fogasléces Suzuki után még az én vasamnak is brutál holtjátéka van érzetre!
- ez típushiba! megtanulsz ezzel együtt élni, vagy veszel BMW-t és akkor megtudod mi az igazi szopás! Az enyémben, ha ügyesen nyomkodom a venti szabályozó gombját még a boci-bocit is eljátssza a nyikorgással!
- az valóban kíván egy látogatást a Hanácseknél!
- győzött a szomszéd kapuja végülis?
- mondjuk nem ártana fagyálló bele
- ezzel kezdtem, mikor először felnyitottam a motorháztetőt. Van ott mit patkolni, kb. 20 vákuumcső lifeg szabadon!De a legfontosabb: reggel jössz kávézni?
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Suzuki topik
- Külpolitika
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...