Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sipi16
őstag
Én most adtam el egy fullos állapotú 1 hónapost itt a PH-n 2 gigás kártyával 30kért...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
Akkor 16-17k a reális. Gondolom nem garis. Ha szép állapotú és madár a vevő akkor 18k.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
A V3x-ek olyan 18000 és 25000 között mozognak...
Az E1 jó állapotban minden tartozékkal 14körül... Kopottasabb állapotban csak tötlővel olyan 10k körül lehet...
-
Sipi16
őstag
Ha S.O.S.-be akarod eladni akkor 5K-t kérhetsz érte. Vaterán 5-10K között mozognak, de rengeteg van belőlük. Nem jött be a nagyszülőknek?
-
Sipi16
őstag
Most nézem telefonboltba 51K-ért adják az újjakat.
Így olyan 40-45K között reális ha gyorsan szeretnéd eladni...Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
Függő vagy független? MIlyen állapotban van?
A voda a vacsi újjért 61K-t kér...
Ha független garis és jó állapotban van egy 50est nyugodtan kérhetsz érte...Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
Samsung X530-ért szerintetek reális egy 10-es? Annyiére nem kell valakinek?
-
Sipi16
őstag
Latom boltod van mert nagyon kened-vagod a dolgot... Nekem volt kozom egy bolthoz es tudom, hogy minnel oregebb egy mobil annal rizikosabb. A 6230i meg olyan masfel-ket eves... Ami mar sok dolgot atelhetett, de nem vitatkozok veled. Ugyis nekem van igazam...
-
Sipi16
őstag
Latom nem erted... 5ezer forint a kulonbseg es nagysagrendekkel jobb mobilt kapsz...
-
Sipi16
őstag
Az kicsit sok! 6234-et kapsz a vodanal 30kert es nagysagrendekkel jobb es meg garis is...
-
Sipi16
őstag
válasz valentinho #328 üzenetére
12-17K Attól függ, hogy milyen állapotban van.
Wictor: Árulgatnak mindenhol sajnos vaterán már van 7-8 ezres minimáláras is. Én 3 hónapja kínkeservesen adtam el 8k-ért. Mennyiért adnád el nekem?
[Szerkesztve]Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
A topic ármesterei:
McNamara
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- További aktív témák...
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest