- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
Sajnálom, hogy így látod. Nem én vagyok a lényeg ebben, hanem az, hogy kinyilatkoztatsz egy unásig ismételgetett valamit, mint tényt, amire próbáltam jelezni, hogy nekem meg ezzel ellentételesek a való életből tapasztalataim és nem csak magamra vonatkoztatva, hanem sok más embert is ismerve, akikre szintén nem igaz, amit leírtál. Ha ebben az egoizmusomat véled pusztán felfedni, akkor sajnálom, nem ez volt a szándék, nem ez volt a mondandóm lényege.
-
Gargouille
őstag
"Felnőtt ember esetében is káros ennyit képernyő előtt tölteni."
Milyen károm származik ebből? Én nagyon sok időt töltök ma is képernyő előtt és nem látom milyen kárt szenvedek el tőle. Ezt így tényszerűen kijelenteni szerintem erős.
"Főleg ne az “én” mintapéldával."
Nem extrapolálom másra és nem azt mondom, hogy ez mindenkire érvényes. De pont a saját példám mutat rá arra, hogy van kivétel. Nem vagyok különleges semmilyen szempontból így joggal gondolhatom, hogy más emberekre is igaz lehet. Magam is több ilyet ismerek.
Nem "mosdatásnak" szántam, csupán egy ellenpéldának az unalomig ismételgetett panellel szemben.
-
Ez miért lenne versenyzés?
Ezt a magas lóról beszélés részt sem igazán értem. Attól mert nem ért valaki egyet a másikkal , nem kell nekiesni..
Fura, hogy a fiatalok kommunikációjáról beszélünk, de itt a társakkal is nehezen megy...
Neked van gyereked? Hogy mire alapozod ezeket a dolgokat, személyes tapasztalat?
Kíváncsi vagyok más hogyan csinálja, csinálná?
Te hogyan csináltad?
A másik témát érintve, a Facebook jelenleg a ciki platform a közösségi médiában a jelenlegi fiataloknál, mert ott Apu és Anyu fent van... Ezt azért jó ha tudod. -
Gargouille
őstag
"Azért a gyerek hiába van nagyon szeretve, ha napi 12 órát tölt a képernyő előtt az garantáltan rendkívül káros."
Vicces mert én sokszor töltöttem ennyi időt a képernyő előtt, sőt egy-egy party-n akár napokat is és hallgattam épp eleget ezt annak idején, amit most te is mondasz. Vitatom azt, hogy "garantáltan káros". Hozzáteszem, hogy hétvégenként, ha épp nem a gép előtt ültem, akkor barlangászni (ettől anyám jobban kivolt mint a számítógépezéstől
) jártam meg szerepjátékoztunk (M.A.G.U.S.) meg úgy csináltunk mindenfélét barátokkal.
Persze nem mindegy mennyi idős gyerekről beszélünk, mert abban egyetértek, hogy egy 5 éves gyerek ne bámulja reggeltől estig a képernyőt, ez tiszta sor.
-
-
Lord Myn
senior tag
-
Nem igazán értettél meg......
Nem kell versenyezni, hanem mire a gyerek az első "kütyüt" a kezébe veszi, addigra ki kéne alakítani a gyerekben egy viszonylagos értékrendet és szemléletet. Nyilván ezt egyszerűbb leírni mint megcsinálni és ugye sem a szülők sem a gyerekek nem egyformák sem értelmi szint sem elhatározás tekintetében de a dolog nem lehetetlen. Ha ez nem alakul ki akkor már veszett fejsze nyele az egész, kivéve ha a gyerek a természetes intelligenciájával magától rájön.....Egyébként pedig tapasztalatból tudom, mennyi idő, energia, pénz tudás kell hozzá. de mi fontosabbra használhatom fel ezeket ha nem a gyermekem pallérozására?
-
Szerinted mi az, amit az általad felsorolt hiányok közül könnyebb megszerezni, és mi az amit nehezebb, és miért?
Szerintem a legkönnyebb a tudás (társas lények vagyunk, tudunk beszélgetni, gyorsabban áramlik az infó), a legnehezebb az idő (egy nap 24 órából áll
).
(Mások véleménye is érdekel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged