- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
válasz
scarabaeus #36370 üzenetére
szia, köszönöm szépen, pont ilyen számszerűsített válaszra vártam!
100ezer alatt keresek: jó videó és képminőségű valamint f2.0 vagy azalatti fényerős gépet.
Megnéztem a pixinfó alapján a gépeket, úgy tűnik a Canon S95 és S100 gépek jönnek szóba.
Egyetértesz, vagy van még más alternatíva is?Most hogy beállítottam az SX230-ast már jobb a helyzet, nem dolgozik extra hosszú záridővel, jobb fényképeket készít mint eddig, de az oldalfény nagyon kibabrál a szenzorral.
Az említett két gép szerinted oldalfény esetén jobb lesz?
-
Nagya21
addikt
válasz
scarabaeus #36370 üzenetére
HAli!
Jó rendbe, értem én, hogy telibe nem vakuzunk, de ha leveszi a teljesítményét a beépített vakunak(és netalántán elé tesz egy PZS-t), akkor már eléggé gyenge szórt fényt kap, a plafonra fellőt slave vaku meg adja a fő megvilágítást.Az igazi az lenne, ha a vaku mechanikáját olyanra csinálták volna, hogy tovább lehetne billenteni a plafon irányába.
De én azt mondom, hogy gyenge fénynél ha kell a záridő, ne legyünk restek felkapcsolni a világítást.Nekem pl a 22nm-es nagyszobába 3*11w energiatakarékos, meg egy a plafonra irányított 150w-os halogén, meg egy 11w-os energiatakarékos gömb éjjelilámpa van(+a hall rész 18w-os energiatakarékosa), én olyan fényt tudok csiholni, hogy ihaj.
Üdv Nagya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- Micro Four Thirds
- LEGO klub
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Raspberry Pi
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest