- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
válasz
bluobluo75 #51948 üzenetére
Próbáltam nézni neked de 60-ért nincs ilyen gép újonnan semmiképp, legalábbis én nem találtam. Én azt mondom nézz szét a használt gépek között is. Pl. ez se rossz ajánlat ha nem viszik el: [link]
Az Oly 50-60 körül best buy volt és most nincs helyette semmi sajna.
Egyébként erre is érdemes lehetne ránézni ennyiért rohadt jó vételnek tűnik, én rácsapnék
-> [link]
czanga: Nekem a Canon szimpatikusabb a leírások meg a mintaképek alapján de olyan nagy difi azért nincs. A 20mp nem sokat ér a Nikonnál ekkora szenzormérettel.
creation: Ilyen árba ne lepődj meg ha nem kapsz sok választ.. Egyszerűen, mert egyik gép olyan mint a másik. Menj el egy boltba próbáld őket megfogdosni és vedd azt amelyik masszívabb, az biztos, hogy ennyiért nagyon ellenálló modellt nem kapsz. Próbálj külföldi nyelvű kis ajánlókat, hogy legjobb kamerák 100 dolcsi alatt ilyesmi mint pl. ez -> [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Sony DSC-HX 300 50x zoom fényképezőgép
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Olympus 45mm f/1.8 objektív (m43)
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest