Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
Sziasztok!
Van most valami slágertáp? Kellene nekem egy biztonságos és halk Northwood alá, szóval mind1 mekkora. 7k körül jó lenne ha megállna és az Aqua-nál legyen raktáron ha lehet
FSP 350re gondoltam, de nem ismerem ezt az új APN szériát.Köszi!
-
kem
addikt
Mi a VX450 méltó utódja? Mini-ITX lapos gépbe kellene nekem valami a 420-as csifi helyére. lap: KINO-690S1-R11 - Mini-ITX MB with AMD Turion 64 x 2, szóval a fogyasztás valahol 40-60W körül lehet A lényeg, hogy atombiztos legyen és halk. Ha adnátok 1-2 alternatívát, akkor azt előterjesztem a tulajnak, aztán eldönti mennyire tud a zsebébe nyúlni.
Köszi!
-
kem
addikt
Sziasztok!
Van valami jó alternatíva VX 450-re? Kéne nekem egy nem túl drága táp tuningolt Phenom 2 X4 és HD 4890 OC alá. Próbálok használt VX450-et vadászni, de ha nem jön össze, akkor új tápot kell vennem. Az újabb Corsairekről nem hallottam valami jókat Valami ötlet max ilyesmi kategóriában?
Köszi!
-
kem
addikt
Tagan TG 480-ról mi a vélemény? Kapnék egyet hardverért cserébe, így jóval olcsóbban megúsznám mint kp-ra egy használt VX 450, vagy egy új XFX. Szerintetek?
Köszi!
-
kem
addikt
Utsó pár kérdésem lenne :
1:1-ben cserélném 430-as Seasonic tápra a HD 4670 VGA-mat. Szerinted megéri? Nem tudom mennyit ér a Seasonic, de ha VX450 kategória, akkor ~2k-val drágább a VGA-mnál, szóval megéri. Van amúgy Rev 1 és 2 ilyen tápból? Mert én tuti nem valami mai darabot kapnék, viszont az eladó szerint keveset ment.Köszi!
-
kem
addikt
Sziasztok!
Adott egy gép:
Gigabyte GA-890FXA-UD7 lap
PhenomII X4 955 BE125W-os változat
1Gb DDR3
2 vinyó meg 1 SSDE mellé szeretnék összesen 4db Sapphire HD 5870-es VGA-t. A kérdésem az lenne, hogy mennyit bírna el ebből egy Corsair VX450? 2 vagy 3 kártyát? Sajnos tápot nem tudok egy darabig venni, de a 2 kártya mindenképpen kell ASAP. Esetleg van másik tápom, arra ráköthetnék 2 kártyát, és egy tápteszterrel indulna ha bekapcsolom a konnektort. Vagy ezt inkább ne erőltessem? Haverom hasonló gépe 4 5850-el 600W-ot vesz föl a konnektorból.
Mit ajánlotok majd következő tápnak ha elkészül a 4 kártyás rendszer?
Köszi!
-
kem
addikt
válasz vzsryl #10716 üzenetére
Proci tuning nem lesz, inkább alulfeszelem. Tuning nem lesz egyik VGA-n sem úgy döntöttem, viszont 60k elég húzós lenne tápra. Valami olcsóbb lenne esetleg? Nehogy e miatt csússzon el a projectem. Valami Aurum(?) esetleg? Az 1200as el se érné a 80%-os hatásfokot ha nem terhelem le rendesen.
szerk: esetleg Seasonic beles Antec?
[ Szerkesztve ]
Köszi!
-
kem
addikt
GPS-500AB A ajánlott táp? HKC 430 helyére menne s478 konfigba, annál csak jobb lehet.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest