Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algol
senior tag
válasz Ren Hoek #63985 üzenetére
A Corsair CX400-ben
ADDA AD1212MB-A71GL (120x120x25)
80,5 CFM, 2,97 mm-H2O, 38 dBA, 0,33A, 2050 RPM, Ball Bearing ventilátor van.
Ha halkabb kell, akkor helyetteEnermax Magma Advance UCMAA12A (3 sebességes) (120x120x25) adatai a leggyorsabb fokozatban:
83,03 CFM, 2,02 mm-H2O, 20 dBA, 0,20A, 1800 RPM, 100.000h MTBF, Twister Bearing
Sajnos értelmes árért csak két helyen lehet beszerezni. Fontos, hogy ez a Magma Advance és nem a sima Magma.Tápot nem merek ajánlani, mert bármelyik cicereghet, amelyek meg "biztos", hogy nem, az nem olcsó.
Ugye van a gépedben házszellőztető ventilátor, tehát nem a tápegységnek kell az összes meleget kihúzni a házból?
Üdv: Algol
-
-
syberia
veterán
-
titán
válasz Ren Hoek #77753 üzenetére
Belsőleg, felépítés szerint pont ugyanaz, mint az Antec, egy kicsit jobb alkatrészekből megépítve. Néhány kondi a különbség. Emiatt az XFX DC vonali zaja nagyon picit kisebb, de az Antec DC jele is kiemelkedően tiszta.
Hangerőben pedig teljesen egyformák, mert pont ugyanazt a ventit hajtják ugyanazzal a Seasonic vezérlőelektronikával. És mivel a fizikai felépítés (hűtőbordák, nagy kondik, stb.) is egyforma, így az esetleges a szélzaj is azonos.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
válasz Ren Hoek #78210 üzenetére
Ja, igen. Még akkor jön jól az alacsony DC zajszint, ha alaplapról táplált DAC-ot, hangkártyát használ az ember minőségi zenehallgatáshoz. Vájtfülűbbeknek bármilyen számítógépes digitális hangforrás esetén fontos lehet. Ezt a fontos dolgot kihagytam az előbb.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
MMIX
addikt
válasz Ren Hoek #78290 üzenetére
Mert az egész gép hangja és a környezet sem 0 zaj. (ez az egyik érv a passzív táp ellen)
A passzív táp sem 0 zaj. (cicergés, zümmögés, amperhang, kattanó relé)Ház venti, DVD-ROM (pörgő gagyi lemez), ventik és a táp által leadott watt is hő lesz , majdnem 100%-ban.
[ Szerkesztve ]
-
Potzee
addikt
válasz Ren Hoek #78839 üzenetére
Nem vicc!
Már több esetben és több termékkel tapasztaltam (CPU cooler, táp, PC ház) hogy a Prohardver topicja és a topic-ban az ajánlások bizony erősen kihatnak az adott termék árára!
Ha valamit sűrűn javasolnak itt a topicban, előbb-utóbb felmegy az ára az üzletekben! Egészen biztos vagyok abban, hogy az ipon, pcx, pcland, aqua, stb. rendszeresen olvassák a jól pörgő topicokat!
...én mától kezdve fikázni fogom a Seasonic-ot...PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
SerKo
csendes tag
válasz Ren Hoek #78953 üzenetére
100 %-osan azt tudom , hallom, hogy nem vga, nem hdd, hanem a processzor , vagy akörül jön a hang.
A tápom is néha kivan , amikor gépigényesebb játékokkal játszok , de az a gépház aljában van és teljesen máshogy szól ,mint amit a cpu vagy a közeléből hallani.De ez a táp probléma hamarosan orvosolva lesz.
-
Adamrapkor
tag
válasz Ren Hoek #79019 üzenetére
Lefogom a ventit akkor semmi. Ha rá teszem a tenyerem, nem lesz a cicergés elvettem egyből. De csak onnan fentről abból a ventilátorból.Erre felfigyeltem mióta megvettem!Pcx-nél vásároltam jól hűt meg minden, eddig nem is foglalkoztam vele nem volt probléma de nem lehet hogy a lapátjával van valami a ventinek?Szerinted cseréltessem?Mindjárt lehúzom azt a ventilátort.
Vagy az hogy rossz a venti ennek a szempontjából, vagy rossz a földelés, vagy mi.Hogy így cicereg.[ Szerkesztve ]
Szép az élet jé akkor is ha nem hiszed ha te nem hiszel magadban tesó akkor semmire sem viszed/Day/
-
kisza25
félisten
válasz Ren Hoek #80180 üzenetére
ezt előbb is megjegyezhetted volna sajnos nincs lehetőségem cserélni, mert akkor gép nélkül maradnék elég sokáig, lehet jobban jártam volna az egyel régebbivel, 2év garral, csak ezért rendeltem 2 helyről, mert ez a táp nem volt a másik boltban, na mindegy
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz Ren Hoek #80193 üzenetére
nekem a 450W is sok, eddig egy 300W táp vitte a gépet, de az is csak félgőzön, azért vettem 450W-ost, hogy terhelve is halk legyen, na mindegy mostanában bevonzom ezeket a dolgokat, nem is merek már variálni, mert csak rosszabb lesz
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz Ren Hoek #80227 üzenetére
ha van benne normális ventivezérlés akkor azt kell hogy mondjam halkabb lesz és számít az, hogy csak fél gőzön megy, mert terhelve is halk marad, kezdem megszokna a hangját, már nem akarom kitépni a dobhártyáimat, és lekarmolni az arcomat egyenlőre marad ez,
más: azt esetleg nem tudja valaki, hogy fixre kötött benne a venti, vagy csatis (XFX TS450), mert akkor kicserélném 2perc alatt, de most nem szeretném lebontani az egész gépet, hogy megnézzemEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest