- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
exMachina
csendes tag
Sziasztok!
Hosszas keresgéléseim során amikor próbáltam válaszokat találni kérdéseimre mindig ezt a fórumot találtam meg.
Így gondoltam a legjobb dolog amit tehetek, kérdezek én is. Sok-sok év után újra eljutottam oda, hogy gépem bizonyos részeit ismét cserélnem kell, de a mostani alkalommal már egyedül kell megoldanom.
Remélem azért laikusként nem sikerül nagyon mellékérdezni. De inkább a kérdésemet taglalom az alábbiakban.
A közeljövőben szeretnék házat illetve tápot - többek között - cserélni. Jelenleg még nem sikerült eldönteni/megtalálni, de méret miatt jelenleg ATX-es mid tower-ben gondolkozok.
Szerencsére az általános összefoglalóban alapján sikerült leszűkíteni már egszer a kört, de jelenleg még mindig van egy kérdés, amiben inkább a segítséget szeretném itt kérni. Ez a teljesítmény.
A ház cseréjével több komponens is bele kerül ami nem egyezik jelenlegi konfigurációval itt a maximumot is leírom, mert még nem minden eldöntött kérdés.Alaplap: Asus m3a78
Processzor: Amd Phenom x6 1055
Ram: max 8gb ddr2 (jelenleg 2x1gb Kingston Hyperx)
Vga: Itt terveim szerint egy 2gb videokartya fog kerülni, ami tud kezelni két monitort (felhasznalasi terület fotófeldolgozás lesz de csak saját magam szórakoztatására, hobbi jelleggel)
Ssd: ~250gb (még keresés alatt)
Hdd: 2x1tb Samsung (maximum 4x1tb)
Dvd/blue-rayJelenleg ez a legpontosabb leirás, amit tudok adni, remélem ez elég lesz.
Tehát ide kellene egy táp, ami ki tudja szolgálni, de nem tudom 500w elég lesz-e hozzá, vagy 600w (gondolom itt a 750w teljesen folosleges). Erre keresem elsősorban a választ.
Árat az előbbiek miatt sem szeretnék egyelőre meghatározni, de elöljáróban annyit tudok mondani mivel a gépem nem top konfiguráció ezért ésszerű határokon belül akarok mozogni.Bárkinek bármi meglátása van az ügyben, nagyon szívesen fogadom!
Előre is köszönöm a választ!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest