Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Gothmog

senior tag

válasz Viktor77 #147301 üzenetére

+1
    Szintén Seasonic Focus GX (egy 550-es) darabot vettem nemrég, és lefelé fordított ventivel (alsó táp helyen) van egy halk, de egyértelműen hallható mormogása a ventinek, ha kilövöm az eco módot. (Viszont furcsa, mert úgy rémlik, hogy amikor kicsomagolás után a hozzáadott tesztelővel megnéztem, hogy működik-e, és akkor ventivel felfelé fordítva tettem az asztalra a tápot, mintha nem lett volna ilyen hangja... bár lehet, hogy rosszul emlékszem, mert akkor éppen a gondolataimat igyekeztem összeszedni, hogy közel hét év gépösszerakási/szerelési hiátus után ne csesszem el az aktuális új gépem összeszerelését, és ki ne felejtsek valamit - pl. M.2 meghajtót még a procihűtő felrakása előtt beaplikálni stb. :DDD .)

Ugyanakkor nálam eco módban vszg. a használati idő 90%-ában elviszi passzívan is a gépet - eddig mindenesetre nem hallottam a hangját, így nem zavar. (Csak maga a tudat bosszant egy kicsit, mert adott egy kifejezetten jó nevű cég, amely az amúgy igényesen összerakott, megbízható és minőségi tápjába fillérb@szó módon - hogy minimálisan spóroljon - belerak egy ilyen ventit. Persze cserélhető, de akkor ugrik a gari...).

Új hozzászólás Aktív témák