Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Ferlito
tag
válasz sittes_redix #48312 üzenetére
Üdv!
Én is ezen a fórumon kértem, illetve kaptam segítséget, ugyanis szinte ugyanabban a cipőben jártam mint most te. Én egy FSP SAGA II-t rendeltem ami 500 wattos és tökéletesen működik, nem melegszik durván és nem hangos.innen rendeltem ha érdekel: (ill. itt a táp is)
http://www.a4team.hu/product/view/45244Ronald Reagan
-
Ferlito
tag
ha netes boltból rendelem a tápot, abban benne lesznek a csatlakozók is ugye? Nem csaka tápdoboz.. lehet láma kérdés
Ronald Reagan
-
Ferlito
tag
nincsen semmi gond, csupán szereztem pár rossz tapasztalatot korábbi vásárlásaim során, ezért most igyekszem minden oldalról körüljárnia témát. Amúgy a ATX/EATX kifejezés mit jelent? ez van a saga táp mellé írva. ha jól emlékszem valami méretet...akkor ez most mindkettőnek megfelel?
Ronald Reagan
-
Ferlito
tag
nah köszönöm mindenkinek a segítséget, a választásom ugy néz ki egy FSP SAGA II 500W-os lesz. Erről nemigazán hallottam rosszat.
Ronald Reagan
-
Ferlito
tag
válasz agemate #46555 üzenetére
köszi, csak mert most 550 wattos volt és fél év után ki kellett cserélni, mert a venti indításkor baromira hangos volt, majd elhalkult. Kaptam egy másik 550-eset, az meg gyári hibás volt és most eléggé felkaptam a vizet, hogy hátha gyenge ez az 550-es téma. De szerintem sem kéne annak lennie.
Ronald Reagan
-
Ferlito
tag
Hali!
Milyen tápegységet javasoltok az alábbi géphez?
CPU típusa QuadCore AMD Athlon II X4 630, 2800 MHz
Alaplap neve Gigabyte GA-MA790X-UD3P
2gb ddr2 ram 555mhz
hd 5770 videókarilehet a ramból 4 gb lesz.... 550 wattos megfelel szerintetek?
Ronald Reagan
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest