- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Aktív témák
-
Dyno
veterán
válasz
Bacardi16 #28481 üzenetére
De fogod tudni, de vehetnél egy 350-es FSP-PNR-t, de te tudod.....
Profi: Nem a súlya számít a tápnak olvass vissza, bár látom Elfelejtette kolléga leírta érthetően.
Kisza25: Ha megnézed a CM honlapját ninc silyen táp, az valami elírás, és természetesen fog működni amd-vel is.
-
riolobo
tag
válasz
Bacardi16 #28373 üzenetére
Épp ezt cseréltem le kb 1 órával ezelőtt.Én annyira nem értek a tépokhoz de azt meg tudom erőseíteni ,hogy roppant hangos jószág,pedig amennyire emlékszem eleinte nem volt az.Mondjuk most már több mint egy éves,igaz még így is majdnem két év gari van rá,értelemszerűen
-
Chaser
legenda
válasz
Bacardi16 #28315 üzenetére
Ha van benne túláram, túlfesz, rövidzárvédelem, a feszültségeket stabilan tudja leadni, akkor számít az, hogy A-t tud leadni. Ha a felsoroltak nincsenek benne, felőlem leadhat 50A-t is, de mint mondtam, a te tápod esetleg papíron tudja a 24A-t stabilan. Páran biztos leírták, de ha soxor olvasod hátha lemondasz pár csokiról/sörről/akármiről, és legalább egy FSP 350-es PNR-t veszel
#28318 stol: A lényeget akkor jól értem? Ha 5 év gar van a papíron, akkor kisker dolga 5 évig rendezni a dolgot ha gebasz van. Többek között benyelni, ha közben a nagyker/gyártó megszűnt esetleg.
-
bartucc
addikt
válasz
Bacardi16 #28315 üzenetére
A 2 év rosszul hangzik. A 24 amper nem lenne annyira rossz, ha le tudná adni, de vszinűleg a minőséget hiányoló alkatrészek miatt leég hamarabb. Rossz tápra amit ráírnak, annak nem szabad hinni!!! Nevesincs táp, fogalmunk sincs ki gyártja, nem hinném hogy hosszú életre tervezték, és 2 évesen már bármikor tönkremehet. Lényeg vegyél egy 350-es PNR-t, és amikor több pénzed lesz majd lecseréled, de ez öngyilkosság lesz a gépre nézve....
-
Chaser
legenda
válasz
Bacardi16 #28313 üzenetére
Írta a kollega: Nincs benne semmi védelem. Hogy ez mit jelent? Rövidzár esetén leég/het/ a géped, túlfesz esetén leég/het/ a géped, túláramnál leég/het/ a géped, és az életben nem tudna az a "táp" 550W-ot leadni, a feszültségeket nem tudja stabilan biztosítani, de úgy látszik téged nem túlzottan érdekel mit mondunk.
#28292 stol: Javíts ki ha rosszul tudom, én ha veszek valamit kiskerben, de a garidőn - szavidőn, vagy nevezzük bárhogy -, belül tönkremegy az adott alkatrész és közben a nagyker már nem üzemel, akkor is a kisker dolga cserélni/javítani a cuccot, vagy visszaadni a pénzt, én kiskerrel állok szerződésben, nem nagykerrel. Az, hogy a kisker hogy oldja meg egyéni szocproblem. De tovább is mehetünk, ha a gyártó csődöl be fullosan közben, a nagykernek kisker felé akkor is kötelessége cserélni/javítani/fizetni, vagy rosszul tudom?
-
dave93
őstag
válasz
Bacardi16 #28306 üzenetére
Mindig azt mondják hogy ha fejlesztesz, új gépet veszel ne a tápegységen spórolj! 5000Ft egy 350Wos FSP az már tényleg megbízható, én a helyedben azonnal vennék egy olyat, nem várnék. Gondolj bele mennyi pénzed veszik kárba ha tönkreteszi ez a régi táp a gépet. Megéri kockáztatni? 5k az egész, ezt még el is adhatod 1-2kba.
Fél év elég sok idő, még ha azt mondod pár hét és veszel oké, de fél év... Te tudod, mi csak elmondjuk a véleményünket.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PS Plus előfizetések