Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
bmwsan
senior tag
Sziasztok
i5 750 @3.6GHz + 5870 tuninghoz
VX450 elég? nem lenne túl hangos vagy inkább a HX620 illene hozzá? Nem túl nagy diffi a kettő ára között kb 7k.
Esetleg más variáció?
Előre is köszi. -
Darren82
tag
Üdv mindenkinek!
A tápomnak sajnos rövidek a kábelei,és ezért nem tudom alsó tápos házban használni.
Érdemes tápkábel hosszabbítót venni, vagy inkább beruházni egy hosszabb kábeles tápegységbe?enermax modu525, esetleg fsp 450,vagy corsair vx450?
-
őstag
Hipro 700 forever !
Volt már egy két tápom (Vargáné és Társától - a legtutibb Chieftec,FSP,Enermax,Corsair -ig) - de hangban és teljesítményben ez verhetetlen (szerintem) - na jó , talán az FSP Zen halkabb (mivel passzív)
12 V-os ágon 4 x 16 A stabilan (8 pin,2 x 6 pin,Sata és Molex hegyek,stb)
Sok sikert mindenkinek a tápválasztáshoz
Üdv
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
Dyno
veterán
válasz vzsryl #46692 üzenetére
Cooler Master.
Egyik cimbora Silent Pro 500W-t vett, na annak csak 45cm hosszú a cpu illetve alaplapi csati....tehát ott is valamiért rövidítettek rajta a Real Powerhez képest.
(#46691) leyence2: Ebbena cikkben a Chieftec CTG sincs benne pedig a 10-12K-ért az a legjobb választás nem a GHN.Corsair táp meg alúl is megtud sűlni, ha egyszerűen nem forog kellő seességgel a ventije, mostanság sült meg egy távoli ismerősnek a TX650-e, aki szereli a gépét ismerősöm, mondta hogy nagyon lassan pörgött a ventije, galibát nem okozott gariban cserélték, 1 héten belül a következőnek semmi baja terhelésre szépen fokozatosan feljebb tekeri a ventit.Ja igen a táp egy CM HAF922-esbe volt, amit hajtott i7 920@3,8ghz és egy 4870x2 plusz 4hdd.
a másik rendben én vagyok a kukacoskodods de négy mag no tuning vagy csap finom könnyed alapfeszes tuning+5870 CX400,CTG400-80p,400APN(sok átalakító sajnos),400GHN, bőven elég mellé, 500W-os tápból is sok féle van van olyan ami 360W-t tud a 12V-os ágán, meg van olyan ami 480W-t, tehát kár dobálozni a névlegesteljesítménnyel. -
vzsryl
nagyúr
válasz BullKoxa #46690 üzenetére
Ha 55cm nem elég hosszú, akkor még tudsz venni hosszabbítókat, 200-300Ft.
amúgy az Enermax tényleg nem a hosszú kábelekről híres, viszont a bele a legminőségibb.
Hosszú kábelesek (nagyjából) minőségi sorrendben: Seasonic, Corsair, Be Quiet, Cooler Master.(#46691) leyence2: A Corsair VX550-re nem vonatkozik ez a melegedős probléma.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
leyence2
tag
Ezen a cikken: [link] olvastam,hogy a Corsair tápegységek nem jók felülre.Adott egy XDL Happy 13b ház,
a táp alatt van 2db 8 centis hűtőhely ha oda raknék esetleg egy kifele vagy egy befele fújó hűtőt megoldódna az a tápegység probléma?Egyébként egy Cosair VX550 lenne a gépben.
Házat nem szeretnék cserélni.
Köszönöm a válaszokat előre is!
[ Szerkesztve ]
Ha írok neked privát üzenetet, légyszíves válaszolni rá!
-
BullKoxa
őstag
Lenne egy észrevételem!a mostani tápomnak(Modu82+) is ugyan olyan hosszú a kábele mint a(CFT-750-14CS) réginek.Azt hittem ennyi pénzért legalább a kábel is hosszabb lesz,de NEM.a Házam alsó tápos Cooler Master Haf 922 és nem ér el ahogy kell a Cpu kábelre gondolok a kábel a Vga alatt megy el ez nagyon Gáz!Szerintem
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
Helló!
Lenne egy gyors kérdésem.
Van egy 500 Mhz-es slot1 P3 procival és egy P6BXT-A+ alaplappal ellátott gép, benne egyetlen vinyóval és egy optikai meghajtóval, vmint vmilyen Ati 3D vga-val.
A táp szar benne, viszont érdekes lehet a cseréje.Ez az őskövület jellemzően melyik ágon fogyaszt?
A szar tápnak az 5 voltos ága a 20A feletti és a 3,3-as a 14-15A-es.
Viszont cseretápnak egy szintén szutyok - de működő - tápom van, aminek viszont az 5 voltos ága a gyenge (10A) és a 3,3-as az erős (20 felett).Lehet ebből probléma?
-
leyence2
tag
Sziasztok
Ehhez a konfighoz milyen tápot ajánlanátok 15000Ft-ig?
Gigabyte M720-US3 Alaplap
4GB DDR2 Memó
Sapphire ATI Radeon HD 5770 1GB GDDR5 Videókártya
AMD Phenom II X4 965 Proci
1TB WD HDDHa írok neked privát üzenetet, légyszíves válaszolni rá!
-
Bluegene
addikt
válasz 14adam #46682 üzenetére
max 9K
de sztem jó lesz az a belinkelt FSP
ahhoz képest tudsz jobbat mondani ár/értékben?
nem lesz a gépben amúgyse Q6600@3,6ghz és 4870X2 semcsak az amit írtam, sőt mondom 350 wattosat vagy 300-ast is mondhatsz
az én 350W-os chifi táppal működő gépem erősebb mint az övé és zokszó nélkül működik, tehát 300W-os is lehet simán, még tunningolva se lesz
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
14adam
addikt
válasz Bluegene #46681 üzenetére
Megmondod mennyit szánsz rá akkor megmondjuk mit vegyetek.
Fsp zen-t se lehet már nagyon kapni újonan,ahol kapni ott baromi drága
Silverstone-nak van egy passzív tápja 300-as de azis 30k fölött,akkor inkább már egy Enermax pro 425 vagy liberty eco esetleg cyclops,ezek mind olyan tápok,hogy pár cm-ről már megse hallani[ Szerkesztve ]
-
Bluegene
addikt
-
Bluegene
addikt
válasz 14adam #46677 üzenetére
igen úgy tűnik ez a legésszerűbb[link]
7500 Ft körül van, halk és modern
esetleg más javallat valakitől? esetleg ennek van 350W-os társa az is bőven elég lenne
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Bluegene
addikt
nagyon halk 350-400W-os tápot keresünk bátyám gépébe(Intel alaplap 1,8 ghz pentium dual core, 4670, 1 winchester)
szal mit tudtokajánlani ami elég halk és nem irreálisan drága
-
RAVEN59
tag
Helló 14 adam-nak irom na meg persze mindenkinek akit esetleg érdekel megvettem a Corsair HX450-est mondhatom REMEK.Csendes.Remélem bevállik.
-
törölt tag
válasz matepajtas #46596 üzenetére
5870-hez nem kell 650 wattos táp, alapvetően egy jó fajta 400-as is elvinné, de max egy 500-ast ajánlok hozzá, pl. 12k-ért Chieftec CTG 500, vagy 16k-ért FSP 500 GHN.
600-650-es táp 5970-hez és a Fermik-hez szükséges.
-
Dyno
veterán
válasz Lakatos69 #46668 üzenetére
molexekről tudsz átalakítózni, gondolom hogy a kártyákhoz úgyis kapsz, vagy ha nem akarsz átalakítózni akkor a 750-es típust vedd 3K-val drágább de van rajta minden, 6+2pin*2, 6pin*2(amire szükséged lehet).
(#46669) Kecsege1: FSP350APN, tökéletesen elegendő lesz, tartós halk és még olcsó is.
[ Szerkesztve ]
-
Kecsege1
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kb 2,5 éves konfigom, aminek pár napja meghalt a tápja. Tudnátok tanácsot adni, hogy milyet vegyek? A gép nincs sűrűn használva, szal nem akarok sokat költeni rá, de azért jó lenne, ha kihúzná még pár évig.
-MSI K7 alaplap
-AMD Athlon 5200+
-Radeon HD 2600XT
-A többit sajna nemtom fejből, Samsung vinyó, illetve 2GB 800Mhz-es DDR2 RAM (Kingmax?) van hozzá. -
Lakatos69
csendes tag
Még csak egy bajom van, mivel cf be mennének a vga-k kevés rajta a pci-e csatlakozó
-
Dyno
veterán
válasz Lakatos69 #46660 üzenetére
Nem elég mert sovány a 12V-os ága, vegyél egy Chieftec CFT-600 körüli tápot, vagy Corsair TX650, a CM meg inkább felejtős.
(#46661) Krisinto : 550-es Superb AcBeles, 360W-t tud a 12V-os ágon.
460-as Superb FSP-400GLN bélre épül és 348W-t tud a 12V-os ágon, azt hiszem egyáltalán nem ugyan az.Csupán nem éri emg a felárat az 550-es.....mert nem tud többet és még minőségtelenebb.
(#46657) Krisinto : És ha ugyan az az miért jelentené azt, hogy ugyan annyit pörög mind kettőnek a ventije?PNf jóval több elhűtendő hőt hoz létre a rosszabb hatásfoka miatt, mint az APN, tehát már nem kell járatni a ventijét annyira.
(#46663) Lakatos69: Ne a waqttokon ugrálj, egyszerűen egyikse megfelelő, a giga nagyon gynege csupn 360W-t tud leadni a 12V-os ágán és a mai gépek jórészt~90-95%-ban innen kajálnak.A CM pedig nem igazán megfelelő minőség köszöhetően a beszállítónak, Seventeam.
Itt a legolcsóbb ésszerű megoldás.
(#46665) Lakatos69: Csifit, pont azt linkeltem.
[ Szerkesztve ]
-
Lakatos69
csendes tag
Melyiket válaszam a 4890cf-hez: CHIEFTEC CFT-650-14CS 650W
COOLERMASTER RS-750-ACAAE3-EU -
bul07
nagyúr
megtaláltam a kérdésemre a választ
"Hasonló helyzetben az FSP400-60APN-nél már gondban leszünk. Annak ugyanis nincs PCI Express csatlakozója, SATA dugóból is csak kettőt kapott, de IDE-ből azért van négy. Itt a fő alaplapi köteg és a kiegészítő négytűs is 50 centiméteres „zsinórokon” lóg. A perifériacsatlakozókat három kötegre osztották szét, a táptól 40 és 60, illetve 80 centiméteres távolságban."
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Lakatos69
csendes tag
Adott 4890 cf. Szerintetek kevés neki a Gigabyte Superb 550P 550w táp? Vagy kinéztem egy Cooler Master GX650W tápot. Remélem ez elég lenne.
-
Krisinto
őstag
válasz matepajtas #46658 üzenetére
Jónak jó,de nem mindegyik ugyan olyan hosszúak a kábelei,és az alsó tápos házba némiképp hosszabb kell
-
matepajtas
csendes tag
lehet hogy ez egy nagyon gyoker kerdes, de az elso hszbol szamomra nem derult ki: van kulon tap az also es felso tapos hazakba vagy mindegyik jo mindket fajtaba?
-
Ryder62
őstag
Sziasztok!
Kinéztem az alábbi Chieftec tápot:
[link]Szerintetek elbírná ezt a konfigurációt?
ASRock 4Core1600-GLAN/M
Intel Core 2 duo E7500 2,93GHz
Sapphire 4670 512MB DDR3 Lite
3 GB RAM (DDR II)
1 vinyó
1 dvd író -
bul07
nagyúr
FSP FSP400-60APN tápot néztem ki de mivel alsó tápos lesz a házam( AEROCOOL RS9 Fekete)így kérdéses hogy elég hosszúak e vezetékei
kérdés hogy hány cm-ter a 20+4 vezetékeazt már kinyomoztam hogy
FSP 400PNF 400W táp vezetékei elegendőek lenének
tehát második kérdés FSP 400PNF 400Wtáp vezeték hossza megegyezik FSP400-60APN tápéval és ha nem melyiké hosszzab vagy rövidebb( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Krisinto
őstag
-
14adam
addikt
Valaki nemtudja,hogy hol található a magyarországi Fsp disztribútor ? Vagy ha már egy mailcímet tud adni azt is megköszönném
-
Syracusa17
tag
Akyga
-Noname táp, nincs normális web oldaluk se.
Mercury szint. Ha teheted cseréld le, nehogy kinyírja az 5770 -t.+36203380846
-
Syracusa17
tag
Szia,
Akyga a táp gyártó neve. Nincs fent az ajánlott tápok között 1 hsz. (Én inkább lecserélném egy FSP FSP400-60APN re (8-10K) ).
Üdv
[ Szerkesztve ]
+36203380846
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Tesóm gépet fejlesztett, (9600 gt helyett 5770, tehát nincs sokkal több fogyasztás)de a tápot egyenlőre nem tudja kicserélni. Gyártót nem találtam rajta, csak modellszámot: LPK 12-30 (450w)
Meg az oldalán ezt: ROHS CO7096245 (esetleg ez gyártó?)
A modellszámra rákeresve kijött Stability Power és PSU ATX Akyga.Ezen információk alapján szerintetek mennyire biztonságos ez a táp?
köszi[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
lvb
aktív tag
Helló!
Nem tudja esetleg valaki, hogy FSP200-50GSV tápot ([link]) hol lehet beszerezni? Helyileg jó lenne: Mo - Ausztria
Esetleg más legalább ilyen hatékony és megbízható tápot tudna valaki ajánlani? (főleg a 30 - 60 wattos tartományban legyen hatékony, akár 90+-os is )
[ Szerkesztve ]
-
Ferlito
tag
ha netes boltból rendelem a tápot, abban benne lesznek a csatlakozók is ugye? Nem csaka tápdoboz.. lehet láma kérdés
Ronald Reagan
-
cirkus
aktív tag
egy Chieftec 400W DT400A2 tápom van !
Most cserélek gépet egy Intel i5-750-es 4 magos procira, 9800 GT VGA, valamint 2*2 giga ramra ! Kell-e új tápot vennem, vagy elég lehet a régi !
Ha igen milyet ajánlanátok ? Kösszi -
maláj
addikt
nem hiszem, hogy cserélnék esetleg gamer szekcióba tartozó gépre - már öreg vagyok kissé hozzá max. 1-2 periféria ha belekerül de nem látok erre sem nagyobb esélyt. megpróbálkozunk a kisebbikkel remélem elviszi biztonságosan ezt a pár dolgot ami a gépben van
mod: választ köszöntem
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz djyuri #46632 üzenetére
FSP ezen típusa máe nem is ajánlott vétel, lásd első hsz.De ha a gépedhez akarsz ekkorát, akkor felejtsd el totál fölösleges.
(#46631) concret_hp: Enermax ECO80+, MODU/PRO82+, vagy ha nagyobb kell modu87+, ezek mind hangtalanok.
(#46634) maláj: Mind a kettővel jól jársz, esetle veheted a nagyobbat hátha nagyok a terveid, akkor elég lesz késöbb is.
-
maláj
addikt
üdv
3 hdd (WD5000AAKS)+ 1 odd (PIO110) + 1 db 8600 GT Silent Pipe 2 + x2 4800 + asus m2n + 2x1 GB kingmax memóerre néztem ki 2 tápot mert tegnap elpukkant a giga némi szikrázás kíséretében
FSP 350W ATX-350-60APN 12cm Fan
FSP 400W ATX-400-60APN 12cm Fansemmi tuning nem volt rajta és nem is lesz csak stabilan menjen a gép pár évig
+ ha valami gebasz lesz ne vigye magával az egész gépetmod: egyéb márkák és típusok is jöhetnek mert a témában erősen kihívásokkal küszködöm
lehetőleg maradjunk 10k alatt mert ez nem volt betervezve
(és akkor még mindig nem tudom mit vitt magával a giga tápom ...)[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
úgy látom már nem lehet kapni fsp zent ( )
valami más 0db tápot tudtok ajánlani?vagy fullba vagy sehogy :D
-
Ferlito
tag
nincsen semmi gond, csupán szereztem pár rossz tapasztalatot korábbi vásárlásaim során, ezért most igyekszem minden oldalról körüljárnia témát. Amúgy a ATX/EATX kifejezés mit jelent? ez van a saga táp mellé írva. ha jól emlékszem valami méretet...akkor ez most mindkettőnek megfelel?
Ronald Reagan
-
Dyno
veterán
válasz Ferlito #46624 üzenetére
Valamiben nem vagy biztos ne ajánld!
Írtad korábban a Saga2-t válaszd azt jó táp, de a Chieftec CTG500-80P is nagyon jó, erős 400W-t tud a 12V-os ágán elenben a gps550-essel ami csak 360W-t, régi delta bél hangos, alacsony hatásfokú.
A másik emg leírtunk vagy 10db tápot, amikkel jól jársz, nem bízol bennünk vagy mivan?Vagy az fáj hogy nem 550W névlegesteljesítmény lesz ráírva, szomorú hogy nehéz megérteni, hogy amid van stabilty power 550W, körülbelül 250W-t tud leadni hogy hogy ne küldje zárlatba a vinyókat a feszültség ingadozása miatt, túlzott e esés és hirtelen emelkedés miatt.(#46623) mode19: Elég lesz, de ha még nincs meg akkor Chieftec CTG-ből vegyél vagy 400/450/500Wosat mindegyik tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
válasz Krisinto #46615 üzenetére
A nyákra a sirtec általába rászokta nyomatni [link]
A Cwt meg a tekercsekre szines "gumiköpenyt" tesz [link]
A seasonic-ot meg a bordáiról,de pl az lc power-nek is van hasonló bordájú tápja [link]Vagy a legegyszerűbb ha megkeresed a tápon az ul számot aztán kidobja a gugli a választ [link]
Ferlito: régi,vegyél ctg-t,jobb,újabb,halkabb és egy árban van
mode19: neked is a ctg-t ajánlom,de ha megvan a táp dugd rá,baj nem lesz belőle.De vinnie kell
[ Szerkesztve ]
-
mode19
csendes tag
Sziasztok, bocsi a tudatlan kerdesert, nagyon nemvagyok jartas ezekben a dolgokban, kerdesem hogy eleg-e egy 450W-os chieftec az alabbi konfighoz:
amd x2 6000+, hd 5770, 4gb ddr2, 500gb wd sata2. sejtem hogy eleg lesz de jobbnak ereztem rakerdezni.Galaxy Tab 2 7.0 (P3110)
-
BullKoxa
őstag
Megvan az új tápom!Enermax Modu 82+ 625W,Csinos kis darab (Ad magára az Enermax ) csak kár hogy olyan drága volt 45K.
-
Krisinto
őstag
válasz Tothgera30 #46619 üzenetére
Ha nem lesz 2 vga-s rendszer elég egy 425w-os is az meg olyan 25k körül van talán,de ezt nem tudom fejből
-
Dyno
veterán
válasz Tothgera30 #46602 üzenetére
Továbbá egy 965-ös procit, 4gb memóriát, egy hdd-t, egy odd-t, és egy 5770 vagy 5830 szintű karit kéne megmozgatnia, tehát röhögve vinné, de jobban szeretem ha nem üvölt a táp így inkább legyen 600-700w körüli tápom.
Akkor is fog üvőlteni ha nem terheled le rendesen.Vegyél egy Modu87+ 500W-t ez olyan kusba lesz hogy az csak na, vagy tedd be a HX520-t, az is kussolni fog, iylen gép mellé eszetlenség ekkora tápot venni.Nem lesz attól csendesebb hogy nagyobbat veszed, ez a hatásfoktól fog függeni, leginkább 50-60% környékére kell leterhelni, de amit írtál azzal egy 600-700W-os erős 12V-os ágú tápot 40%-ban se fogsz leterhleni.De itt egy kis okfejtés a hatásfokról, emg az eszetlen túl méretezésről, és ha nem hiszel nekem akkor nézd meg az adott topikban az értelmesebbik társaság hozzászólásást:[link].
(#46615) Krisinto : Ezt most speciel fejből vágtam, de amúgy van összesítő oldal valaki itt már egyszer linkelte is, de ennek könnyű utána olvasni, gugliba beírod a nevét és utána review és ha olyan tutira kidob 2-3 teszt oldalt az értelmesebb oldalakon szét kapják őket ott vagy leírják hogy mi van benne vagy nem, de ránézésre általában már sikerül megmondani.
Elnézést de mod idő lejárt.
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz Tothgera30 #46599 üzenetére
Csak a EliteXStream és a Fatal1ty 700W-osa Impervio beles.
Modstream és Powerstream-t messze kerülni, de a Modstreamet ne téveszd össze a ModXstreamel.
(#46602) Tothgera30 : Ha gondolkozol a modu 87+-on mindenféleképpen olyat vegyél, nagyon magas haásfok, erős és halk.
(#46612) Krisinto : Seventeam beles és volt korábban itt téma, mert hardversecret-en eléggé leszerepeltek, hatásfokot elég szarul tartották, meg a feszeket is.AcBel megbízható de messze messze nem a legjobbak közé tartozik.
(#46613) leyence2 : Nem! Vegyél inkább egy Enermax Cyclops 500W-t, vagy Corsair VX450-t vagy Chieftec CTG500-80p-t.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz MZsoltee #46603 üzenetére
Átnéztem, még eldől .
Qru: Igazándiból úgy volt hogy meghagyom, de nekem most nincs szükségem tápra, csak ha összeállt a konfig, az első hónapot úgy is kibírná a kis Gigával, utána valami nagyobbat vennék. Ha nem viszik el a HX-et, akkor belerakom a gépbe.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
leyence2
tag
Sziasztok
Mi a véleményetek erről a tápegységről: CoolerMaster GX550W 550W Modular?
Ha írok neked privát üzenetet, légyszíves válaszolni rá!
-
mrhitoshi
veterán
üdv a Corsair CX400-as elbír egy ilyen konfig-al ?
Processzor: AMD Phenom II X4 940 Black Edition
Videókártya: ATI/AMD Sapphire Radeon HD 4830
Alaplap: MSI 790XT-G45 vagy MSI 770-G45
Merevlemez: WD Caviar Green 500GB Sata2 GP 32MB
1db DVD RomPS4
-
mirra1
tag
Sziasztok.
ez egy milyen táp, Chieftec Arena ANP-405A12.
felejtős vagy ajánlott.köszi.
-
Ferlito
tag
nah köszönöm mindenkinek a segítséget, a választásom ugy néz ki egy FSP SAGA II 500W-os lesz. Erről nemigazán hallottam rosszat.
Ronald Reagan
-
Qru
MODERÁTOR
Alsótápos házban nem melegszik a Corsair táp sem. Amit meg nálad hajtana egy CX400 is elég lenne de ha egy VX450-et tennél mellé akkor még maradna bőven tartalék. Felesleges pénzkidobás 7-800W-os tápért felárat fizetned szvsz. Az még vagy 5-10 évig elég lenne, igaz addigra a kondik úgy is kiszáradnak benne akkor is ha nem melegedős tápod van, szóval felesleges ennyire előre tervezni.
Ha meg kéznél van HX520 akkor azt tenném bele.#nincsbennetarcsi
-
Krisinto
őstag
(#46573) Dyno
Chifi tápokat nem nagyon nézegettem,de ha visszaérek a suliból,utána nézek egy kicsit -
MZsoltee
veterán
Akkor ezt nézd át:
[link]
De elegendő a jelenlegi tápjaid közül bármelyik! És akkor ez lesz a nyertes:[link]A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Tothgera30
Ármester
Most egy Giga SuperB 550-et használok, de márcsak párhét és beszámításra kerül. Amúgy van itt még dobozban egy HX 520-as Corsair, amit eladnék, akkor lenne egy nagyobb tápocska. Rangsorban: HX 650, Modu 87+ 600, és az OCZ valamelyik nagyobb tápocskája. Feleslegesnek feleselgess, mint szinte sokmindeni az életben, de hosszútávra terveznék vele, és egy P180 mini aljába kerülne, tehát kicsit jobban pörgesse a levegőt mint a HX 520. Továbbá egy 965-ös procit, 4gb memóriát, egy hdd-t, egy odd-t, és egy 5770 vagy 5830 szintű karit kéne megmozgatnia, tehát röhögve vinné, de jobban szeretem ha nem üvölt a táp így inkább legyen 600-700w körüli tápom.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Tothgera30 #46599 üzenetére
Azok jók de az ilyen 450-500W körüliek már nem annyira. Haveromnak olyan volt és a SS-beles TX650-emhez képest sokkal hangosabb volt.
mod:
Amúgy tök felesleges 7-800W-os tápot venned. Vagy szeretnél 3Way SLI-t?
Egy jó Enermax vagy SS beles 600-650W körül táp kb bármire elég manapság úgy hogy még tartalék is marad benne rendesen.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest